INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO 1-1

Rivaldinho, eroul lui Dinamo în meciul cu Bilbao: "A contat enorm faptul că tatăl meu a fost lângă mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 22:30

Dinamo şi Athletic Bilbao au terminat la egalitate, 1-1, în turul III al preliminariilor Europa League. Returul are loc pe 3 august, în Spania.

"Nu cred că doar eu am făcut o treabă bună, ci toată echipa. Felicit toată echipa şi staff-ul. Am jucat mai bine ca în meciul cu Botoşani şi de aceea mai avem speranţe pentru partida retur.

A fost primul meci în Europa League şi mă bucur că am marcat. Mai ales că era şi tatăl meu în tribune. Chiar dacă nu era în tribune, el mereu a fost important pentru mine. A contat foarte mult pentru mine că a fost aici. Dacă aveam 1% din talentul lui, eram cel mai bun din lume. Dar mai am mult din lume.

Azi a fost foarte greu. Mai avem şanse de calificare. Dar vom avea un meci foarte greu în Spania", a spus Rivaldinho la TVR 1.

"M-a impresionat efortul lui Rivaldinho, pur și simplu nu a stat deloc timp de 45 de minute" Florin Prunea

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
mircea1957
mircea1957  •  27 Iulie 2017, 23:20

Bravo Rivaldinho!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează