INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - AS ROMA

Jucătorii de la Sevilla, cu gândul la Sergio Rico » Mesaj înainte de finala Europa League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 22:38 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 22:40

Înaintea finalei Europa League, jucătorii de la Sevilla au fost cu gândul la Sergio Rico, care are grave probleme de sănătate.

Portarul spaniol de 29 de ani, legitimat la PSG, este internat în stare gravă, după ce a căzut de pe cal și a fost lovit cu copita în cap.

Mesaj pentru Sergio Rico înainte de finala Europa League

Jucătorii Sevillei nu au uitat de Sergio Rico, care a fost crescut de formația andaluză, pentru care a jucat în perioada 2014-2018.

Elevii lui Jose Luis Mendilibar au intrat pe teren cu tricouri albe, cu un mesaj pentru Rico: „Forța Sergio! Suntem alături de tine”.

Jucătorii de la Sevilla, cu gândul la Sergio Rico » Mesaj înainte de finala Europa League

„Sergio Rico, în stare stabilă, dar gravă"

Transportat de urgență duminică la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla, cu traumatism cranio-cerebral, acesta e „în stare stabilă, dar gravă, la terapie intensivă. Nu e conștient, e sedat, intubat", a anunțat Cadena Ser. Potrivit Relevo, „următoarele 48 de ore vor fi decisive. Posibilele consecințe vor fi evaluate".

You First, agenția care îl impresariază pe Rico, a postat un mesaj pe social media: „Sergio e pe mâini bune, luptând pentru a-și reveni, în timp ce echipa medicală de la Virgen del Rocio îi oferă cel mai bun ajutor. Trebuie să fim prudenți, mai ales în următoarele 48 de ore".

Soția lui Sergio Rico: „Nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine”

Soția sa, Alba Silva, a fost mereu alături de Sergio la spital. Luni, ea a postat pe social media: „El e foarte puternic”. Azi însă, mesajul ei era sfâșietor: „Dragostea mea, nu mă lăsa singură, căci îți jur, nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine. Te așteptăm, viața mea. Te iubim atât de mult”.

Citește și: 

Un patron din Liga 1, prezent la finala Europa League: „Am venit să văd 3 jucători de la Sevilla și 3 de la Roma”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ursul_ursus
ursul_ursus  •  01 Iunie 2023, 07:18

Doamne ajuta-l.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close