INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - AS ROMA

VIDEO + FOTO Rece ca gheața » Cum a reacționat Jose Mourinho după golul lui Dybala

Jose Mourinho // FOTO: Guliver/GettyImages
Jose Mourinho // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 23:33 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 23:57

Jose Mourinho (60 de ani) a atras toate privirile după golul prin care Paulo Dybala a deschis scorul în finala Europa League, Sevilla – AS Roma.

În minutul 35 al partidei de la Budapesta, Paulo Dybala a deschis scorul, marcând cu un șut la colțul lung, de la marginea careului. Reușita atacantului argentinian a declanșat bucuria în tribune și pe bancă.

VIDEO Cum a reacționat Jose Mourinho după golul lui Dybala

Staff-ul Romei și jucătorii de rezerve au sărit de pe bancă pentru a celebra golul, dar managerul portughez nu s-a bucurat. Jose Mourinho și-a păstrat calmul și i-a îndemnat pe colaboratorii săi să facă la fel, cerându-le să aibă răbdare, fiindcă meciul nu era jucat.

„Numai marile cluburi, cu o mare istorie în spate, reușesc de obicei să joace două finale europene consecutive și nici pentru acestea nu e deloc simplu. Muncim din greu în fiecare zi pentru a construi istoria clubului și ceea ce am reușit acum are o mare valoare pentru noi”, a declarat antrenorul Jose Mourinho, cu 48 de ore înaintea duelului cu FC Sevilla, specialista competiției.

„The Special One” are cinci trofee continentale în palmares, două Ligi ale Campionilor, două Cupa UEFA/Europa League și o Conference League, plus două finale de Supercupă pierdute.

„Nu mă gândesc prea mult la ceea ce am câștigat în carieră. Trecutul rămâne, istoria nu poate fi ștearsă, dar mă uit mereu spre viitor, poate că acesta e secretul filosofiei mele. Sunt în fotbal de mult timp, însă această finală este o nouă finală. 

Acum nu mă mai gândesc la ce aș putea câștiga, ci la fericirea pe care o pot oferi tifosilor Romei. Este un oraș care trăiește pentru fotbal. Roma înseamnă apartenență, să faci parte din ceva”, a spus Jose Mourinho.

Citește și:

Jucătorii de la Sevilla, cu gândul la Sergio Rico » Mesaj înainte de finala Europa League

Un patron din Liga 1, prezent la finala Europa League: „Am venit să văd 3 jucători de la Sevilla și 3 de la Roma”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează