INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALĂ

Ce gest impresionant! Căpitanul și antrenorul Sevillei le-au dedicat trofeul lui Puerta și Reyes. „Poarta cerului s-a deschis pentru Regi”

Jesus Navas și Sevilla au triumfat în Europa League // foto: Guliver/gettyimages +13   FOTO
Jesus Navas și Sevilla au triumfat în Europa League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 13:24 / Actualizat sambata, 22 august 2020 14:02

Câștigători pentru a șasea oară a Cupei UEFA/Europa League, jucătorii lui FC Sevilla nu au uitat de Jose Antonio Reyes și Antonio Puerta și au ținut să le dedice trofeul câștigat aseară, la Koln

Satisfacție totală pentru Diego Carlos: „Am marcat, am câștigat trofeul și aștept să fiu tată”

Au îmbrăcat la finalul meciului cu Inter pentru festivitatea de premiere un tricou cu mesaj special, cutremurător, sub motoul serii, #Campe6nes: „Puerta del cielo se abrio para los Reyes” („Poarta cerului s-a deschis pentru Regi”).

Jesus Navas: „Suporterii noștri au cu ce se mândri”

„Echipa merita să învingă. Am luptat tot anul, dar am depășit problemele de fiecare zi. Succesul e pentru fanii noștri ce merită să se trezească fericiți. Este și un moment special pentru mine. Am ridicat cupa în calitate de căpitan al Sevillei mele. Dedic trofeul nașului meu dispărut, lui Reyes și lui Puerta. Suporterii au cu ce se mândri. Sevilla e tot mai bună cu fiecare zi”, a zis Jesus Navas.

Lopetegui: „Pentru toți cei care nu mai sunt printre noi”

Și Julen Lopetegui a avut un comentariu emoționant: „Această victorie e pentru Reyes, Antonio Puerta și pentru toți care nu mai sunt printre noi”. 

Reyes a decedat anul trecut într-un groaznic accident de mașină, iar Puerta a făcut stop cardiac jucând în timpul meciului cu Getafe din 2007.

+9 FOTO

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Revoluția lui Andrea Pirlo! Noul antrenor de la Juventus a dat afară fotbaliști importanți

Ce s-a ales de legendarul Edgar Davids: „E antrenor secund la cea mai săracă echipă din Olanda. Vine cu sandwich-ul de acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează