INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  JUVENTUS

Spaimă la Juventus! Wojciech Szczesny a simțit o durere în piept și a cerut schimbare: „Nu mai puteam să respir și m-am speriat”

Portarului lui Juventus, Wojciech Szczesny, foto: Imago
Portarului lui Juventus, Wojciech Szczesny, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 12:23 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 12:25

Portarului lui Juventus, Wojciech Szczesny (32 de ani), i s-a făcut rău în finalul primei reprize din meciul cu Sporting (1-0), în „sferturile” Europa League, dar nu a fost decât alarmă falsă. Și-a revenit rapid și examenele medicale la care a fost supus au ieșit bine.

Momente de spaimă în careul lui Juventus, în minutul 40 al partidei cu Sporting de la Torino din „sferturile" Europa League. 

Wojciech Szczesny, titularul buturilor bianconere, a simțit dureri în piept și a simțit că se sufocă. Polonezul a făcut semne disperate către margine, cerând intervenția echipei medicale, și n-a mai cotinuat jocul, fiind înlocuit de Mattia Perin.

Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei
BAYERN
Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei

Szczesny a ieșit plângând de pe teren

„Nu mai puteam să respir și m-am speriat. Am avut un atac pe panică și nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Acum sunt mai bine, puțin anxios, însă controalele medicale nu au găsit nimic care să nu fie în regulă. Lacrimile? De teamă. Mi-am revenit și totul este OK", a declarat pentru Sky goalkeeperul, care a ieșit de pe teren în aplauzele publicului. 

„L-am văzut pe Perin în mare formă”

Acesta și-a permis chiar să și glumească după meciul câștigat la limită de„Bătrâna Doamnă": 

„În realitate l-am văzut pe Perin în mare formă și doream să joace el. Paradele reușite de el în final mi-au dat dreptate. Vreau să-l felicit pe Mattia, care este un băiat de aur și nu se plânge niciodată. Am lăsat poarta pe mâini bune, a avut ce apăra în repriza a doua", a povestit Szczęsny.

Titularul lui Juventus avut o mică tahicardie

Lui Wojciech i s-a făcut rău și a pus de mai multe ori palmele la piept, simțind că se sufocă. Medicii lui Juventus au intervenit imediat și l-au scos apoi în afara terenului.

 Polonezul a ieșit pe pcioarele lui și apoi a făcut o electrocardiogramă la clinica din cadrul stadionului. „Totul este OK pentru Tek. A suferit numai o mică tahicardie și a avut palpitații. Acum starea lui este bună", a transmis Juventus printr-un comunicat oficial. Astăzi, Szczęsny va efectua analize mai amănunțite pentru a fi sigur că nu suferă de nicio problemă cardiacă.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Planul FARAONIC pus la cale în Arabia Saudită: „50 de jucători din Top 5 Europa vin aici" + Primul Mondial organizat pe 3 continente, cu o țară europeană!

Mbappe și Messi nu sunt nici în TOP 3! Surpriză: cine este liderul driblingurilor în Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close