INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE BELGRAD - CFR CLUJ 4-0

În afară de alea 4 goluri n-au jucat nimic? Ciobotariu, declarații aiuritoare: „Sârbii n-au fost wow, noi am jucat relativ bine. Putem să le dăm 4”

Denis Ciobotariu (centru, în duelul aerian), în Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj // foto: Imago +10   FOTO
Denis Ciobotariu (centru, în duelul aerian), în Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 00:34 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 00:47

Denis Ciobotariu (23 de ani), fundașul central al lui CFR Cluj, a surprins cu declarațiile oferite la finalul meciului de la Belgrad, pierdut de campioana României cu Steaua Roșie, scor 0-4. 

Ciobotariu, care a avut o evoluție nesigură, fiind vinovat la golul 1 al gazdelor, s-a declarat încrezător în șansele echipei sale de a se califica în grupele Europa League. Mai mult, Ciobotariu spune că CFR a jucat „relativ bine”, deși a pierdut cu 0-4 și a fost dominată copios de sârbi. 

Denis Ciobotariu, declarații aiuritoare după Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj

„O seară dificilă, venită pe niște goluri luate aiurea, nu pe un joc al lor extraordinar. Cred că trebuie să fim mai atenți la lucrurile astea. S-a terminat totul după golul 3, la 2-0 eram în joc, ne cream ocazii. Golurile au venit pe niște erori aiurea, nu pe un joc al lor wow, să zici «mamă, ce fază au făcut». 

Asta e, mergem mai departe, cred în continuare în calificare. Nu am resimțit presiunea, fanii au făcut o atmosferă foarte frumoasă la început, apoi concentrarea noastră e pe ceea ce avem de făcut, nu în tribune.

Cred că am făcut un joc relativ bun, sunt sigur că în retur va fi cu totul alt meci. Putem marca 4 goluri, așa cum au făcut-o și ei. Eu cred, sunt optimist, altfel nu ne-am mai prezenta. Sunt sigur că toți din vestiar cred și ei”, a spus Ciobotariu la Pro X. 

Sunt foarte dezamăgit, este foarte dificil de acceptat. 4-0 nu cred că este rezultatul corect, dar au reușit să transforme tot ce au avut în gol. Au profitat de greșelile noastre, unele care nu se pot întâmpla. Trebuie să jucăm individual mai bine, să luăm deciziile corecte. Mai avem un joc, este doar pauză acum, trebuie să creștem nivelul la următorul meci. 

Vom avea un meci dificil, dar suntem foarte buni acasă. Trebuie să fim încrezători, să înscriem rapid și vom vedea ce va ieși. De obicei să pierzi cu 4-0 este un dezastru, indiferent de adversar. Dar mai avem 90 de minute să încercăm să întoarcem scorul. Trebuie să luăm deciziile mai bune, să jucăm puțin mai simplu, să luptăm. Există o presiune mare, e clar că nu am fost suficient de buni. 

- Runar Sigurjonsson, CFR Cluj

Citește mai multe știri din fotbalul european:

Marius Șumudică își învinuiește jucătorii după dezastrul de la Belgrad: „Nu știu dacă trebuie să antrenez eu asta” + „4 goluri la retur? SF!”

Apărarea lui Șumudică, ridiculizată la Belgrad » Ce gol a primit CFR în minutul 5

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (23)
leu.mr
leu.mr  •  19 August 2021, 10:52

Scrieti prostii ! Declaratia lui este adevarata: „O seară dificilă, venită pe niște goluri luate aiurea, nu pe un joc al lor extraordinar". Daca nu sinteti de acord cu asta inseamna ca nu ati vazut meciul; jucatorii par sa-l fii sapat pe Sumudica...

risc_mix
risc_mix  •  18 August 2021, 10:25

Asta e la fel de ,,mobilat la mansarda'' ca Nistor. Acum cativa ani Pandurii a pierdut la Steaua cu 6-0. Iar Nistor a declarat ca ,,scorul e nemeritat ca in afara de cele 6 goluri Steaua n-a mai avut nicio ocazie''. Filozofie pura

cornel86
cornel86  •  18 August 2021, 09:52

La 4-0 sa dai asemenea declaratie inseamna sa n-ai simtul ridicolului. Acest baiat nu are valoare de Liga 1, degeaba a fost ta'su fundas bun daca el e paralel cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează