INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO

Șumudică și Săpunaru, reacții amuzante după ce au aflat că FCSB va juca împotriva lui Lazio

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 21:42

FCSB și-a aflat adversara din "16-imile" Europa League. Echipa roș-albastră se va duela cu Lazio. Meciul tur se va juca la București, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma.

Marius Șumudică a comentat în stilul caracteristic tragerea la sorți și face glume pe seama steliștilor, care de multe ori au fost taxați pentru că ar avea noroc la tragerile la sorți. 

"Păi, și norocul ăsta cât să țină în viață", a zis râzând Marius Șumudică pentru ProTV după ce a aflat

Săpunaru a avut o reacție nepăsătoare: "Nu mă interesează! Îi felicit pentru că au ajuns până aici, dar nu mă interesează cu cine au picat. Dacă mă uit la meci? Nu, nu sunt microbist".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mdf.
mdf.  •  12 Decembrie 2017, 21:54

Face glume pe seama fcsbistilor nu stelistilor.

chromophobia
chromophobia  •  12 Decembrie 2017, 17:02

Fcsb a a picat cu echipe "norocoase",cum spun altii pt ca mai mereu a fost cap de serie.Ca sa ajunga cineva cap de serie si sa pice candva cu echipe mai slab cotate decat altele,din 5 in 5 ani trebuie sa mai elimini echipe ca Galatasaray,Valencia,Ajax,Betis sau sa bati pe echipe ca Hertha,Lens,Chelsea,West Ham,Lyon si multe altele.Mai exact,nu mergi in Europa ca sa faci figuratie cu echipe ca Knappsufellag,Vorskla,Hajduk,Metalist,Nurnberg,Polonia Varsovia,Skonto Riga,Grasshoppers,Elfsborg,St.Gall si multe altele.Am enumerat echipe f.slabe sau slabe care in acele momente trebuiau sa fie eliminate la pas de catre echipele noastre romanesti.Esti eliminat de catre acestia si dupa aia,zici de altii ca sunt norocosi la trageri care ei au facut ceva in anii precedenti

chromophobia
chromophobia  •  12 Decembrie 2017, 16:56

Mereu tin cu orice echipa romaneasca care joaca in Europa insa anul asta as vrea sa-i traga Dumnezeu o palma lui becali pt ca a luat in deradere cele 3 echipe din grupele EL si ca si-a batut joc de competitie fara nicio reusita.A menajat fotbalisti ca Budescu,Nita,Gnohere si altii ca sa-i aiba in camp.si acolo se incurcau.Anul asta ia Cfr camp.la pas si FCSB va fi spulberata de Lazio pt ca n-a vrut sa castige primul loc in grupa ca sa fie cap de serie si sa aiba sanse mai bune cu o echipa mai slab cotata in 26-imi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează