INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPANIA

Vicepreședintele Sevillei îi amenință deja pe cei de la Juventus: „N-o să ieșiți vii de pe Sanchez-Pizjuan!”

Fotbaliștii de la Sevilla vor să treacă și de Juventus în drumul spre finala Europa League
Fotbaliștii de la Sevilla vor să treacă și de Juventus în drumul spre finala Europa League

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 20:49 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 22:18

José Maria del Nido, „vicele” clubului andaluz Sevilla, adversar al lui Juventus în semifinalele Europa League, lansează provocări bianconerilor, sperând să câștige pentru a șaptea oară trofeul.

Mai sunt trei săptămâni până la returul semifinalei din Europa League, FC Sevilla - Juventus, însă andaluzii se pregătesc ca pentru război. După ce a eliminat-o pe Man. United în „sferturi”, trupa lui Mendilibar nu se mai teme de niciun adversar și chiar îi provoacă, atacând verbal la intimidare. 

Dacă în LaLiga stau rău, abia pe locul 13 și fără nicio perspectivă de a prinde un loc într-o competiție continentală, în Europa League sunt la trei meciuri distanță de a cuceri pentru a șaptea oară trofeul.

Conducerea Sevillei: „Fanii sunt mândri să fim în semifinale”

Conducătorii Sevillei au pornit însă de-acum războiul psihologic și îi amenință pe bianconerii lui Max Allegri. „Am ajuns la două jocuri de finală și trei, dacă vom câștiga, pentru a ne juca șansa de a fi în Champions League. Trebuie să mergem la Torino cu ambiția de a obține un rezultat bun pentru ca pe teren propriu să producem iar atmosfera de la duelul cu Manchester

Să ne asigurăm că niciun adversar nu va pleca viu de pe «Ramón Sánchez-Pizjuán». Pentru noi e normal să ne bucurăm de asemenea partide. Să fim între primele patru din Europa în această competiție e ceva de care suporterii Sevillei sunt mândri”, a declarat vicepreședintele José Maria del Nido.

Și Manchester era puternică și favorită în fața noastră. Sunt convins că nici Juventus nu s-a simțit bine când a aflat că trebuie să o aibă ca adversar în semifinale pe FC Sevilla, campioana absolută a Europa League 

- José Maria del Nido, vicepreședinte FC Sevilla

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Povestea celui mai mic campionat din lume: are doar două echipe care joacă între ele de 18 ori pe sezon

Dieta neobișnuită de 6.000 de calorii a lui Erling Haaland » Alimentul-surpriză pe care îl mănâncă înainte de fiecare meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează