INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Bănel Nicoliță are urmași :) » Autogol identic în Europa League "reușit" de un fotbalist cu peste 40 de meciuri în naționala Braziliei

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 22:47

Brazilianul Luiz Gustavo nu va uita prea ușor partida de azi de pe terenul lui Frankfurt din grupele Europa League. Mijlocașul lui OM a reușit un autogol care seamănă izbitor cu cel al lui Bănel Nicoliță de pe Bernabeu.

VEZI VIDEO

Au trecut 12 ani de la acel meci de coșmar pentru Steaua, pierdut după un autogol stupid. Acum a venit rândul lui Gustavo să o comită, exact în stilul lui Bănel. Nu s-a uitat la portar, în minutul 16, și a pasat spre poarta goala.

Mingea a intrat în plasă spre dezamăgirea tuturor colegilor săi și scorul era deja 2-0 pentru Frankfurt după abia un sfert de oră de joc.

Bănel Nicoliță a fost autorul unui autogo marcat în meciul contra lui Real Madrid, în victoria madrilenilor cu 1-0 din grupele Ligii Campionilor, în 2006.

Luiz Gustavo (31 de ani) joacă din 2017 la Marseille, unde a adunat 52 de meciuri, marcând 6 goluri. Mijlocașul are și 41 de meciuri în naționala Braziliei, pentru care joacă din 2011, marcând de două ori.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  30 Noiembrie 2018, 09:31

Mdaa!Dupa ce -la Bucuresti-Real castigase cu 4-1!Dar nu conteaza!Craitzoiu are sarcina-de la "mentorul"sau- ca in fiecare zi sa pomeneasca de "Steaua"-in context european-ca sa induca in mentalul colectiv ce fcsb este "steaua"si ca juca cu alde Real Madrid si Bayern-nu conteaza scorurile!Exact ca in bancul ala sovietic, in care prostu'satului-Ivan Ivanovici-era injurat si luat la suturi de toti, la carciuma din sat!Dar in banc"Ivan Ivanovici era cel mai bagat in seama,pentru ca toata lumea"vorbea" si "glumea" cu el"!Poti sa zici ca nu era asa?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează