INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Dan Petrescu, criză de nervi după Sevilla - CFR Cluj! A venit cu regulamentul la interviu: „Cine îmi dă asta înapoi? Nu se anulează așa un gol! Nu avem nicio șansă la titlu”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 00:37

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile Europa League, după 1-1 și 0-0 cu Sevilla. După meci, Dan Petrescu s-a declarat extrem de nemulțumit de arbitrajul letonului Andris Terimanis, care a anulat golul marcat de Adrian Păun pentru un henț făcut de Lacina Traore.

  • La interviul de la finalul meciului, Dan Petrescu a venit cu regulamentul în mână și a citit din el, criticând dur decizia centralului.

„Am dat un gol valid. Uite ce spune regulamentul «Nu se consideră că s-a comis o abatere atunci când mingea atinge mâna unui jucător, ricoșând direct din capul, corpul sau piciorul unui jucător aflat în apropiere!». Regulamentul e clar. Arbitrul, dacă știa regulamentul... În plus, apelezi la VAR când faza e clară. El s-a dus când nu e ceva clar. Dacă era golul în poarta noastră, nu se uita nimeni! 

Nu luăm nicio primă, am alergat 12 kilometri și am mers 4 ore cu avionul. Plecăm frustrați! Sevilla era una dintre favorite. Dacă ne calificam azi, poate eram și noi favoriți. Nu știu cine poate să ne dea înapoi această calificare. Păun plângea... Ce să mai spunem? Despre ce să mai vorbim? Nu se anulează așa un gol. Trebuie să te duci și să te uiți. Dacă știi regulamentul...”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

Nota 7a primit-o arbitrul leton Andris Terimanis în GSP, pentru prestația din Sevilla-CFR Cluj 0-0

Dan Petrescu n-a mai rezistat după golul anulat de VAR! Ce s-a întâmplat pe marginea terenului

Dan Petrescu: „Nu avem nicio șansă la titlu”

„Sunt foarte supărat! Nimeni nu îmi dă asta înapoi. Când mai ajungem noi aici? M-a deranjat că nu a fost henț! Să citească regulamentul. Poate ne dă cineva o primă. Nu se poate să fim eliminați pe o asemenea greșeală.Sunt foarte supărat. Nu e bine pentru să mai vorbesc. Ce să mai dorm? Ce titlul? Nu avem nicio șansă la titlu. Așa știu eu”, a adăugat Petrescu.

Citește și: 

A fost CFR dezavantajată?! Crăciunescu și Balaj se contrazic: „Traore nu putea muta mâna” vs „E henț fără niciun dubiu”

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (178)
771545396317549
Eugen Iustin  •  28 Februarie 2020, 10:25
Postat de Andrei Kolozsi pe 28 Februarie 2020, 10:23

Capul sus bursucule , ai realizat ceea ce nimeni in Romania nu a mai realizat de f. mult timp !. Prin profesionalism si ambitie , cu un lot de zece ori mai slab cotat aceasta campanie va ramane istorica pt. club dar si pentru un campionat extrem de slab , ca al nostru. Sper din toata inima sa mai iei anul asta un titlu ( nu are cine sa rivalizeze) si in timp sa-ti realizezi visul de antrena o mare echipa din Anglia . Meriti ! Jos palaria CFR , jos palaria Petrescu !

A realizat FCSB acum 2 ani.

trake
trake  •  28 Februarie 2020, 07:48

Și-a creat avantaj prin hențul pe care și l-a făcut. Plângăciosul de Dan Petrescu care se crede Mesia antrenorilor nu știe să piardă.

carol_k
carol_k  •  28 Februarie 2020, 07:43

Traore putea sa aiba macar un reflex de a feri mingea, poate altfel judecau arbitri. Ori el a avut reflex de a o opri, se vede, aia nu e "miscare naturala" ... In orice caz nu faci mahala la conferinta de presa la un asemenea nivel. Noi nu suntem pregatiti pentru VAR in campionatul intern, daca apelam tot la Craciunescu si Porumboiu inseamna ca ne intereseaza mai mult polemica televizata care cu siguranta aduce audienta.

Vezi toate comentariile (178)
Comentează