INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - OLYMPIAKOS 3-1

VIDEO "Noul Inzaghi" a scos-o pe Milan din impas » "Dubla" lunetistului de urgență a întors soarta partidei cu Olympiakos

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 12:28

AC Milan a  întors în 9 minute meciul cu Olympiakos din Europa League, 3-1,  grație tânărului atacant Patrick Cutrone, 20 de ani, intrat după pauză. ”Dubla” lui și assisturile altei rezerve, Çalhanoğlu, l-au scos pe antrenorul Genaro Gattuso din impas. 

După ce s-a chinuit înfiorător s-o bată pe Dudelange, Milan a trăit periculos și acasă, cu Olympiakos. A avut nevoie de intrarea lui Patrick Cutrone pentru a evita un rezultat rușinos cu Olympiakos.

Cel considerat "noul Inzaghi" a reușit doppietta în 25 de minute de joc și a întors soarta meciului. "Continuu să am aceeași foame de gol, sunt mereu gata să ajut, dar Gattuso decide dacă joc titular ori nu", a mărturisit eroul de pe San Siro. L-a completat Hakan Çalhanoğlu, cu două pase decisive, una dintre ele concretizată pe tabelă de Higuaín.

A jucat cu dureri la gleznă

Eficiența atacantului de 20 de ani e impresionantă. Două goluri din două șuturi cu Olympiakos. Are în total în acest sezon trei reușite, deși n-a bifat decât 85 de minute și a jucat cu dureri la glezna stângă:

"Încă mă mai deranjează, dar strâng din dinți și încerc s-o vindec. Cel mai frumos gol? Știu numai că vreau să dau altele".

Performanța lui Cutrone n-a trecut neobservată, iar selecționerul Mancini îl va convoca în Squadra Azzurra pentru meciurile cu Ucraina și Polonia, de pe 10 și 14 octombrie. Primul amical, celălalt în Liga Națiunilor

21 de goluri
și 6 assisturi are Cutrone în 52 de meciuri la Milan, dintre care 6 goluri în 10 partide din Europa League. Înscrie în medie o dată la 132 de minute jucate

"Cutrone a jucat și la Empoli cu probleme la gleznă, nu e 100% și ia antiinflamatoare. Este foarte apreciat în vestiar pentru comportament și asta face bine grupului. Çalhanoğlu trebuie să gândească mai repede"
Gennaro Gattuso, antrenor Milan

Citește și: Drama inimaginabilă a unui jucător spaniol » A aflat de moartea fratelui, dar a fost pe teren în victoria cu Lazio din Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează