INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUDOGOREȚ - INTER MILANO

VIDEO Scene fabuloase cu fanii lui Inter Milano! S-au oprit în Piața Obor ca să mănânce mici înainte de meciul cu Ludogoreț » În apropiere era o amenințare cu bombă

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 15:12

Inter joacă azi, de la ora 19:55, cu bulgarii de la Ludogoreț, în turul 16-imilor Europa League.  Fanii milanezi au trecut prin București în drumul spre Bulgaria.

  • Ludogoreț - Inter va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2 și TV Telekom Sport 2

Fanii lui Inter vor fi prezenți în număr important la Razgrad, iar pentru a ajunge în Bulgaria au aterizat în România. Înainte de a pleca din București spre Razgrad, fanii milanezi s-au oprit să mănânce mici! Într-un video postat pe Facebook de Ionela Arcanu, jurnalist Realitatea TV, se observă că mai mulți suporteri au făcut coadă la un chioșc din Piața Obor pentru a mânca mici și a bea bere! 

Aceștia nu au fost deranjați nici de ploaie și nici de amenințarea cu bombă de la Veranda Mall, aflat în apropiere de Piața Obor, și au cântat și s-au distrat. 

„În timp ce autoritățile sunt în alertă la mall Veranda, unde e o amenințare cu bombă, vizavi, la o terasă, zeci de suporteri ai echipei Inter Milano mănâncă mici, beau bere și scandează. Sunt în trecere prin România, apoi se duc în Bulgaria, unde echipa lor joaca cu Ludogorets” 
Ionela Arcanu

Citește și: 

Gazzetta dello Sport l-a intervievat pe Claudiu Keșeru: „Iubeam Milan când eram mic” + „Nu eu sunt steaua echipei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (16)
sasesase
sasesase  •  21 Februarie 2020, 08:01
Postat de clujcampion pe 20 Februarie 2020, 17:42

Doamne prost poti fi. In prostia ta nici nu iti dai seama ca daca ardelenii s-ar satura de *** de *** ati crapa de foame.

*** *** ***. Universitatea Cluj este adevărată echipa a Ardealului nu ksvc1907. Va rupem duminică cu *** ăla al vostru pe bancă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sharpe
sharpe  •  21 Februarie 2020, 01:24
Postat de wishmaster pe 20 Februarie 2020, 22:18

pai e de 10.000 de ori mai interesant și mai fun sa-i vad pe nebunii ăia cântând la coadă la mici în Obor, decât somniferu' ăla de fotbal al lui Dan Petrescu. cui drhaq îi pasă de kvsc-u' tău? *** cu ardealu' tău bogat ca suntem sătui de harfe de-astea provinciale... după un super meci al Simonei, exact de slăninarii tai aveam nevoie de chef, *** :D

Asa e, ai perfecta dreptate!!!! , e mult mai fun și mult mai interesant sa belești ochii la nimic, la niște *** de prin periferia Milanului, decât sa te uiți la puținele informatii, în care este reprezentnta tarii tale... De aia e votat psd-ul, de aia PUTE pământul sub piciorele Romanilor ca tine... ROMANIA=CLUJ=BUCUREȘTI=IASI=HARGHITA=CONSTANTA=MURES=SIBIU=EUROPA... *** MUNCA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sharpe
sharpe  •  21 Februarie 2020, 01:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

S-au găsit 2 *** și 3 ***, care sa împartă nu știu ce din Romania... Bai ***, România e România, nu Bucuresti, nu Ardeal, ***... E ROMÂNIA și PUNCT.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează