INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - GENT, JOI, 18:00

VIITORUL - GENT // Gică Hagi și-a făcut calculele pentru returul cu Gent: „Trebuie să dăm de la 4 goluri în sus” » Anunță o schimbare: „Intră Căbuz”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 16:17

Viitorul va juca joi cu Gent, de la ora 18:00, în manșa a doua din turul II al preliminariilor Europa League. În tur, scorul a fost 6-3 pentru belgieni. Gică Hagi este convins că Gent va marca în retur, astfel că echipa sa trebuie să marcheze mult pentru a obține calificarea.

  • Viitorul - Gent va fi liveTEXT pe GSP.RO joi, de la ora 18:00 și în direct pe TVR 1.

Cu un parcurs perfect în campionat, unde a bifat trei victorii din tot atâtea meciuri, Viitorul speră să facă o surpriză uriașă și să întoarcă soarta calificării în disputa cu Gent din al doilea tur preliminar al Europa League, după ce în prima manșă a cedat cu 6-3 în deplasare. 

Încrezător, Gică Hagi și-a avertizat însă elevii că trebuie să marcheze de cel puțin patru ori în returul programat joi pentru a avea o șansă de a trece în runda următoarea.

„Este o încercare grea, dar am speranțe după ceea ce am văzut în repriza a doua de la Gent. Jucăm acasă, cu publicul lângă noi și vom avea o atmosferă bună. Cu un joc bun, inspirație și noroc că se poate. Ei formează echipă bună și cu siguranță vor marca. Noi trebuie să ne gândim să dăm de la patru goluri în sus. S-au întâmplat în fotbal atâtea minuni, și la noi, și afară. De ce să nu ne gândim la calificare? Să venim cu toții la stadion montați și focusați. Avem jucători care pot face diferența și la faze fixe, și la șuturi de la distanță”, a spus manager tehnic al constănțenilor.

Gică Hagi: „Va intra Cătălin Căbuz

Hagi a anunțat și prima schimbare față de formula de start din tur, Cătălin Căbuz, 23 de ani, urmând să intre în poartă în locul lui Arpad Tordai, nesigur în multe momente la partida de la Gent.

La meciul de joi o să intre Căbuz. O să le dăm tuturor posibilitatea să joace, pentru că avem portari buni și un lot omogen. Mai avem până să evaluăm la sânge, dar cred că este un lot bun”, a dezvăluit „Regele”.

În vârstă de 23 de ani, Căbuz a revenit în această vară după împrumutul la Hermmanstadt, unde a fost titular incontenstabil în sezonul trecut. Portarul a bifat 38 de meciuri din campionat, plus cele 2 jocuri din barajul pentru menținerea în prima ligă. A făcut parte din lotul României la EURO 2019 din Italia, din această vară, dar nu a jucat niciun minut.

13 goluri a marcat Viitorul în cele cinci meciuri oficiale disputate în acest sezon

650.000 €este cota lui Căbuz pe transfermarkt.com

Citește și:

Gică Hagi îl laudă pe Andrei Ciobanu: „Are o lovire a mingii foarte bună! Printre cele mai bune pe care le-am avut sau le avem în lot”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  29 Iulie 2019, 17:00

Va avea viata grea Viitorul cu Genk.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close