INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - RB SALZBURG, 21:45, TVR, GSP.RO

Viitorul - RB Salzburg // VIDEO Tehnicianul lui Salzburg se așteaptă un duel dificil: "Nu contează că le-au plecat doi jucători"

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 20:16

Marco Rose, tehnicianul lui RB Salzburg, se așteaptă la un meci greu la Ovidiu, împotriva Viitorului, în ciuda faptului că echipa lui Hagi a pierdut doi oameni de bază: Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, transferați la FCSB.

Rose a adăugat că nu va face o comparație între Viitorul și Rijeka, gruparea croată care a eliminat Salzburg din turul al treilea al Ligii Campionilor.

"Știm că Viitorul e o echipă bună. Nu vrem să facem o comparație între ei și Rijeka. Îl știm pe Hagi, știm că a fost un jucător remarcabil, care a jucat pe la Real și Barcelona, și cunoaștem și câțiva jucători de la echipă.

Nu contează că le-au plecat doi fotbaliști, meciul va fi unul dificil", a spus tehnicianul la conferința de presă susținută înaintea meciului. 

Meciul tur dintre Viitorul și austriecii de la RB Salzburg se joacă la Ovidiu, joi, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.ro. Partida retur este programată pentru data de 24 august.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 August 2017, 07:33

Sincer, voi astia de la FCSB ar trebui sa invatati odata pentru totdeauna ca nu e frumos sa strigati dupa vecina de la 2 ca e panarama, tocmai voi care ati fost prinsi de nenumarate ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 August 2017, 22:31
Postat de Pompiliu Bota pe 16 August 2017, 21:40

Pai Hagi a zis ca au cazut rau cu austriecii ! El ar fi vrut cu juniorii de la Craiova !

Da! asa este! a zis ca o sa merga la TAS din cauza asta! ba mai mult, a zis ca le da brichete si valize la aia de la Salzburg sa joace pe bune! si cica o sa ii ia si pe Deac inaintea meciului cu CFR si pe Budescu, Lovin, Morais si Alibec inainte meciului cu Astra! asa am auzit, ma jur, sa moara oieru` ala de v-a spalat creierele la toti daca va mint cu ceva!

randoom.__
randoom.__  •  16 August 2017, 21:41
Postat de Pompiliu Bota pe 16 August 2017, 21:40

Pai Hagi a zis ca au cazut rau cu austriecii ! El ar fi vrut cu juniorii de la Craiova !

puteau cadea mult mai rau si tinand cont ca astia de la salzburg au fost eliminati de niste semiamatori, viitorul a picat cu cel mai slab adversar posibil

Vezi toate comentariile (4)
Comentează