INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - LIVERPOOL

Pierdere grea pentru AC Milan înainte de duelul decisiv cu Liverpool: Pioli are 3 atacanți pe tușă! Cum se califică rossonerii în optimile Ligii

Rafael Leao nu va juca în AC Milan - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages
Rafael Leao nu va juca în AC Milan - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 16:20 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 16:42

Lovitură grea pentru AC Milan înainte de meciul crucial cu Liverpool din grupele Champions League. Accidentat, atacantul Rafael Leao (22 de ani) nu-și va putea ajuta echipa împotriva „cormoranilor”.

Marți, AC Milan va juca unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon. În fața vicecampioanei din Serie A va fi Liverpool, echipă deja sigură de calificarea în optimile Champions League.

AC Milan, în prezent pe locul 4 în grupa B, nu va aborda meciul în efectiv complet. Mai multe accidentări îi dau bătăi serioase de cap antrenorului Stefano Pioli. Ultima, a atacantului Rafael Leao.

Rafael Leao ratează AC Milan - Liverpool

Fotbalistul portughez a fost înlocuit de Pioli la pauza meciului dintre AC Milan și Salernitana, antrenorul explicând că a fost vorba despre o măsură de precauție. Totuși, problemele lui Leao s-au dovedit a fi mai serioase decât se aștepta. 

Atacantul are o accidentare ușoară la mușchii coapsei, suficient de serioasă însă pentru a-l ține departe de teren marți, cu Liverpool, dar și cu Napoli pe 19 decembrie, scrie Gazetta dello Sport.

Accidentarea vine într-un moment extrem de nefast, pentru că Milan îi are indisponibili și pe Ante Rebic și Olivier Giroud, ambii confruntându-se cu probleme medicale.

AC Milan are nevoie de victorie cu Liverpool 

Înainte de ultimele două meciuri din grupa B, AC Milan - Liverpool și FC Porto - AC Milan, ambele programate marți, la ora 22:00, singura echipă sigură de calificarea în optimile Ligii este Liverpool, care conduce grupa cu 15 puncte. FC Porto este a doua echipă în grupă, cu 5 puncte, portughezii fiind urmați de AC Milan și Atletico Madrid, ambele cu 4 lungimi.

Așadar, AC Milan are neapărat nevoie de o victorie cu Liverpool pentru a ajunge în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Însă 3 eventuale puncte obținute în fața „cormoranilor” nu sunt suficiente. Pentru ca AC Milan să ajungă pe 2, este nevoie și ca FC Porto să nu o învingă pe Atletico Madrid.

În eventualitatea unei victorii a celor de la Atletico pe terenul lui FC Porto, cuplată cu o victorie a rossonerilor cu Liverpool, ambele echipe ar încheia grupa cu 7 puncte. Cum rezultatele directe nu le pot departaja (2-1 în tur pentru Atletico, 1-0 la retur pentru AC Milan), s-ar trece la următorul criteriu de departajare, golaverajul. În prezent, AC Milan are -2, Atletico -3. 

Următoarele criterii de departajare: numărul total de goluri înscrise, golurile înscrise în meciurile din deplasare, numărul de victorii în deplasare.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

La cel mai înalt nivel! Ovidiu Hațegan, trimis de UEFA la meciul de totul sau nimic pentru Barcelona

Președintele lui Radu Drăgușin de la Sampdoria, după gratii! Pentru ce a fost arestat

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  06 Decembrie 2021, 18:32

Foarte interesant Milan joaca acasa cu Liverpool dar si in deplasare la FC.Porto ba chiar la aceiasi ora 22,00. Urmeaza sa ma pedepsiti ca am citit articolul si am observat greseala.

magic4ever
magic4ever  •  06 Decembrie 2021, 17:29

Rezolva Zlatan meciul si se califica Liverpool & Milan

Vezi toate comentariile (2)
Comentează