INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - REAL MADRID 1-2

AJAX - REAL MADRID 1-2 // Jurnaliștii Marca au aflat ce s-a întâmplat la pauză în vestiar: „I-am lăsat să facă pe noi!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 20:17

Real Madrid s-a impus în fața lui Ajax, scor 2-1, în prima manșă a optimilor de finală din Liga Campionilor. După o primă repriză în care madrilenii au fost dominați categoric, Santiago Solari a reușit să își trezească elevii cu un discurs nu tocmai ortodox. 

Sursele jurnaliștilor spanioli de la Marca au scos la iveală mesajul transmis la pauză, pe un ton răstit, de tehnicianul campioanei Europei. 

I-am lăsat să facă pe noi! Nu trebuie să permitem asta! Nu putem juca doar în viteza a doua și a treia, trebuie să accelerăm jocul. Am demonstrat în ultimele săptămâni că putem avea intensitate. Astăzi, nu arătăm asta.

Trebuie să avansăm pozițiile din teren, să nu ne mai apărăm atât de jos. Pasați mai rapid și stați aproape de omul pe care îl aveți în marcaj!”, a fost mesajul transmis de Solari după primele 45 de minute. 

Madrilenii au început bine actul secund, au condus cu 1-0. Apoi, spre final, la 1-1, au găsit puterea să mai înscrie o dată și să câștige în Olanda, 2-1.

Vezi și: 

AJAX - REAL MADRID 1-2 // UPDATE VIDEO Scandal după Ajax - Real Madrid: UEFA a deschis o investigație după declarațiile lui Sergio Ramos

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
484647715224966
Marian Boeangiu  •  14 Februarie 2019, 23:23

Totul se reduce la vitaminizarea sau *** (inca nu sunt capabil sa fac diferenta intre ele) folosit de combatante. Cand pui pret pe meciul de sambata, ca Real, ManU ,Dortmund, PSG la returul de anul trecut cu Barca, Real la returul cu Juve si multe alte exemple, atunci stii ca marti-miercuri vei fi calcat in picioare, vei fi umilit. Mai sunt si echipe care isi dozeaza gresit "vitaminele" si ajung sa aiba perioade mai lungi de "caderi inexplicabile" de forma sportiva ca Arsenal in luna februarie sau Dortmund acum(4 meciuri consecutive fara victorie) . Si daca ati observat ,aceste vitamine produc un numar exagerat de mare de cancer testicular la sportivi(nu numai fotbalisti ). In acelasi timp trebuie sa recunoastem ca fotbalul produs de fotbalisti transpirati ,care gafaie dupa un sprint prelungit, e cam lent, cam plictisitor. Ce te faci cu fotbalul si fotbalistii nostrii care sunt plictisitori, lenti, previzibili in prostie si cand sunt transpirati si cand nu sunt!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează