INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA

Alertă galbenă la Paris. Câți jucători riscă să piardă Barcelona pentru retur dacă sunt avertizați diseară!

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 11:52 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 12:43

Xavi (44 de ani), antrenorul Barcelonei, ar putea avea câteva absențe importante la returul „sferturilor” Ligii Campionilor cu PSG Patru titulari și alți trei jucători care sunt de obicei rezerve folosite la echipa blaugrana pe parcursul meciurilor sunt în pericol de suspendare, următorul avertisment aducându-le automat suspendarea! Duelul de pe Parc des Princes, de la ora 22:00, va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1.

Problemele de efectiv nu s-au rezolvat total la Barcelona, dar dincolo de absențele pentru meciul de diseară, de pe Parc des Princes, Xavi are mari emoții și în privința returului din "sferturile" Ligii Campionilor cu PSG.

Ce meci, ce show! Reveniri de senzație și 5 goluri între PSG și Barcelona. Totul se decide la retur
PSG - BARCELONA
Ce meci, ce show! Reveniri de senzație și 5 goluri între PSG și Barcelona. Totul se decide la retur

Conform AS, nu mai puțin de șapte jucători blaugrana sunt amenințați de pericolul de a fi spectatori pe 16 aprilie, la manșa a doua. Problema mare e că patru din aceștia sunt titulari indiscutabili, restul reprezentând soluții viabile pentru repriza secundă ori când antrenorul catalanilor are nevoie de forțe proaspete în teren.

Christensen, menajat de Xavi în ultimele două etape

Pierderile pot apărea în toate compartimentele campioanei Spaniei și pe aproape orice poziție. Lista e deschisă de Araujo, aflat la un cartonaș galben distanță de a fi suspendat la returul de pe Montjuic. Cum stoperul uruguayan ar trebui să-l aibă în consemn pe Mbappe, absența lui ar fi o lovitură teribilă pentru Barcelona, iar Kylian ar putea specula această situație, forțându-l pe adversar la faulturi și la o sancțiune cu efecte importante la retur.

Apoi vine Christensen, danezul fiind utilizat de Xavi ca pivot defensiv, cu mare risc de a primi și el un avertisment. Tocmai de aceea tehnicianul catalanilor l-a menajat de danez în partidele din LaLiga cu Atletico și Las Palmas, mai ales că avea și dureri la tendonul lui Ahile.

Dacă revine diseară, și De Jong poate lipsi la retur!

Tot în linia mediană există griji pentru Barcelona. Refăcut după accidentare, Frenkie De Jong e anunțat titular pe „Parc des Princes”, dar va trebui să fie atent să nu se expună unui nou cartonaș galben, pentru că și el a ajuns la limita suspendării disciplinare.

Aceeași discuție e valabilă pentru Sergi Roberto, căpitanul blaugrana, la care Xavi a apelat pentru a-l odihni pe Christensen, și a avut prestații de bun nivel. De ambii e mare nevoie și la returul de pe Montjuic, astfel că vor evolua cu amenințarea de a ieși din calcule peste șase zile.

Moment halucinant în Liga Campionilor: „Mi-a spus că nu poate da penalty pentru o așa greșeală copilărească” » Verdictul expertului pentru GSP
ARSENAL - BAYERN 2-2
Moment halucinant în Liga Campionilor: „Mi-a spus că nu poate da penalty pentru o așa greșeală copilărească” » Verdictul expertului pentru GSP

„Lamine trebuie să joace cu cap și să fie responsabil"

Și ajungem la ofensivă, unde nu mai puțin de trei piese în pericol de a se afla în tribună la cel mai important meci al sezonului. Primul ca importanță este Lamine Yamal, o armă de mare eficiență pentru a perfora defensiva campioanei Spaniei. El ar trebui să vină și în spate pentru a da o mână de ajutor la neutralizarea lui Mbappe.

„Lamine trebuie să joace cu cap și să fie foarte responsabil", avertizează AS. Ultimii doi de pe listă sunt Joao Felix și Ferran Torres, în principiu două rezerve la confruntarea din capitala Franței, în condițiile în care Xavi va miza pe un trident de atac compus din Lamine, Lewandowski și Raphinha.

4jucători sub amenințarea suspendării la retur are și PSG. Luis Enrique îi poate pierde pe Dembele, Lucas Hernandez, Skriniar și Ugarte, dacă aceștia primesc cartonaș galben

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Iarba a fost de vină, Pep? „Florentino trebuie să aibă mai multă grijă de gazon!”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3
Iarba a fost de vină, Pep? „Florentino trebuie să aibă mai multă grijă de gazon!”
Carlo Ancelotti, după thriller-ul cu Manchester City: „Avem acest dezavantaj”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-3
Carlo Ancelotti, după thriller-ul cu Manchester City: „Avem acest dezavantaj”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează