INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  „OPTIMILE” LIGII CAMPIONILOR

Atletico - Juventus 2-0 și Schalke - City 2-3 // VIDEO+FOTO Spaniolii au făcut instrucție cu echipa lui Ronaldo + Pep Guardiola, salvat în ultimele 5 minute!

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 23:58

Atletico Madrid - Juventus (2-0) și Schalke - Manchester City (2-3) au oferit un spectacol de zile mari în manșa tur a „optimilor” Ligii Campionilor.

ATLETICO MADRID - JUVENTUS 2-0
Au marcat: Gimenez '78, Godin '83

Meciul a fost liveTEXT AICI!

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Koke, Thomas, Rodri, Saul Niguez - Costa, Griezmann

Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Dybala - Mandzukic, Ronaldo

Spaniolii au fost mai prezenți în atac și au dat lovitura.

În minutul 29 și-a făcut pentru prima dată apariția sistemul VAR, la un fault suferit de Diego Costa la marginea careului. Arbitrul a dictat lovitură liberă. În partea a doua a meciului, același Costa a scăpat singur cu Szczesny, însă a lovit greșit balonul și mingea s-a dus în aut de poartă.

Cu un sfert de oră înainte de final, Morata a marcat, jucătorii s-au bucurat, dar golul a fost anulat după intervenția VAR. Arbitrii au detectat un fault în atac. În cele din urmă, madrilenii au marcat trei minute mai târziu prin Gimenez, golul fiind validat, deși italienii au cerut din nou intervenția VAR. Atleti a majorat diferența în minutul 83 prin Godin. Oblak a avut și el o paradă uriașă în ultimul minut de joc la un șut de la marginea careului.

SCHALKE - MANCHESTER CITY 2-3
Au marcat: Bentaleb '38 pen., '45 pen. / Aguero '18, Sane '85, Sterling '90

Meciul a fost liveTEXT AICI!

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Schalke: Fahrmann - Caligiuri, Bruma, S.Sane, Nastasic, Oczipka - Serdar, McKennie, Bentaleb, Mendyl - Uth

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte - De Bruyne, Fernandinho, Gundogan, David Silva - Bernardo Silva, Aguero, Sterling

Marea surpriză a „optimilor” Ligii era foarte aproape să vină din Germania, unde Schalke condus-o pe Manchester City cu 2-1 până în minutul 85. Trupa lui Pep Guardiola a început bine meciul, deschizând scorul după 18 minute prin reușita lui Aguero.

Nemții nu s-au lăsat și în minutul 38 au obținut un penalty după ce Otamendi a atins mingea cu mâna în careu. Bentaleb a transformat lovitura de pedeapsă, la fel cum avea s-o facă și la ultima fază a primei reprize când, de această dată, Fernandinho a faultat și arbitrul a arătat punctul cu var. Englezii au rămas în 10 după ce Otamendi a faultat și a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 68.

Cu toate acestea, City a revenit incredibil în joc cu 5 minute înainte de final. Sane a egalat, iar în ultimul minut Sterling a adus victoria englezilor!

  • Meciurile retur vor avea loc pe 12 martie.

S-au disputat până acum în „optimile” Ligii:

  • Manchester United - PSG 0-2 (returul pe 6 martie)
  • Tottenham - Dortmund 3-0 (returul pe 5 martie)
  • AS Roma - Porto 2-1 (returul pe 6 martie)
  • Ajax - Real Madrid 1-2 (returul pe 5 martie)
  • Liverpool - Bayern Munchen 0-0 (returul pe 13 martie)
  • Lyon - Barcelona 0-0 (returul pe 13 martie)

Citește și:

Suarez e în criză: 1.418 minute fără gol în deplasare în UCL » Ce spune antrenorul Barcelonei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (47)
neaga1900
neaga1900  •  21 Februarie 2019, 11:13
Postat de Mircea-Hortensiu Tomus pe 21 Februarie 2019, 06:59

Arbitrajul mediocru(spre slab) a permis jucătorilor madrileni să se detașeze prin fauturi comise în aglomerări la loviturile libere, din care au și marcat-un gol datorat faultului comis de același Morata, un gol ce trebuia verificat de arbitrul de centru, alt gol datorat vitezei înaintașilor madrileni și slabului plasament al fundașilor iuventiști. Victorie meritată, dar scor mincinos.

Ce mi plac frustatii. Tactic i a distrus pe italieni. Au minim o clasa peste batranei....

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  21 Februarie 2019, 08:14

Atletico Madrid.. aceiași campesinos care dau cu furca și toporul..

117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  21 Februarie 2019, 06:59

Arbitrajul mediocru(spre slab) a permis jucătorilor madrileni să se detașeze prin fauturi comise în aglomerări la loviturile libere, din care au și marcat-un gol datorat faultului comis de același Morata, un gol ce trebuia verificat de arbitrul de centru, alt gol datorat vitezei înaintașilor madrileni și slabului plasament al fundașilor iuventiști. Victorie meritată, dar scor mincinos.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează