INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - JUVENTUS

ATLETICO MADRID - JUVENTUS // „Bestia” Cristiano Ronaldo revine la Madrid! De ce e considerat cel mai mare coșmar al lui Atletico

Cristiano Ronaldo are un palmares impresionat în meciurile cu Atletico Madrid // FOTO: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo are un palmares impresionat în meciurile cu Atletico Madrid // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2019 09:23

ATLETICO MADRID - JUVENTUS // Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus,  a reușit două goluri din penalty în prelungiri sau la departajare în două finale cu Atletico Madrid, pe vremea când evolua la Real. Dacă îi aduce lui Juventus trofeul, îl va egala pe legendarul Gento. 

  • Atletico - Juventus, duel din optimile de finală ale Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Atlético n-a scăpat nici în această ediție de coșmarul său european din ultimul deceniu. Mâine seară va fi iarăși șoc la Madrid, însă primul de Ligă pe noul Wanda Metropolitano, unde revine "Bestia", cum l-a numit Marca pe Cristiano Ronaldo.

Cristiano a plecat de la Real, dar rivalitatea cu trupa lui Simeone a rămas la fel de mare. De trei ori i-a blocat portughezul drumul spre mult râvnitul trofeu cu urechile mari, în două rânduri tocmai în finală și cu CR7 marcând mereu ultimul gol!

Hat-trick în semifinală

Atléti nu a uitat pagubele majore produse de Cristiano în Europa, la fel ca în Primera, inclusiv două hat-trick-uri semnate pe vechiul Calderon. Tot trei goluri le-a dat "plăpumarilor" în mai 2017, la turul semifinalei Ligii, contribuție decisivă la pasul către încă o cupă blanca.

Ronaldo a transformat penaltyul din minutul 120 în finala de la Lisabona (4-1) din 2014 și tot din 11 metri, însă la loviturile de departajare (5-3), a urlat triumfător pe San Siro-Meazza, doi ani mai târziu.

Decisiv la 55% din goluri

A știut Juventus pentru cine plătește în vară peste 100 de milioane, chiar dacă l-a transferat la 33 de ani! Cristiano e capocannoniere în Serie A, cu 19 goluri, și în total are 21 de reușite și 11 assisturi pentru echipa lui Allegri.

55 la sută dintre golurile înscrise de bianconeri în competițiile acestui sezon poartă amprenta lui CR7. Cel mai bine plătit fotbalist din istoria fotbalului italian a venit în Il Calcio să-i aducă lui Juventus trofeul ratat obsedant în ultima vreme. L-ar egala, cu șase Ligi ori CCE, pe legendarul Gento.

22 de goluriși 15 victorii a reușit Cristiano Ronaldo în 31 de partide disputate contra lui Atlético în toate competițiile

122 de goluri (lider all-time) și 5 trofee are atacantul portughez în 158 de meciuri jucate în Liga Campionilor

Vezi și: Liverpool - Bayern // Poftiți să dați gol! Apărarea lui Bayern n-a arătat mai rău ca acum în ultimii 7 ani: „It's show time!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2019, 14:57

C.Ronaldo o sa inscrie cel putin un gol in meciul de la Madrid

Vezi toate comentariile (1)
Comentează