INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCANDAL

VIDEO Scandal uriaș pe tunel, după Atletico - Manchester City » Fotbalistul lui Simeone a comis un gest grosolan

Vrsaljko se apleacă către oponenți, aparent scuipând în direcția lui Walker // foto: captură Twitter @ Atletico Universe
Vrsaljko se apleacă către oponenți, aparent scuipând în direcția lui Walker // foto: captură Twitter @ Atletico Universe

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 12:15 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 13:26

Scandalul din finalul meciului dintre Atletico Madrid și Manchester City, scor 0-0 (0-1 la general), a continuat și pe tunelul către vestiare. În prim-plan au fost două perechi de jucători: Savic și Grealish, apoi Vrsaljko și Walker!

Finalul returului dintre Atletico Madrid și Manchester City, duel din sferturile Champions League, a fost extrem de tensionat. Spiritele s-au inflamat pe gazon, în ultimele minute ale meciului, când Felipe a fost eliminat pentru o intrare grosolană asupra lui Phil Foden și s-a ajuns la o încăierare generală.

Protagonist al scenelor din final a fost și Stefan Savic, stoperul muntenegrean al lui Atletico, care l-a tras de păr pe Jack Grealish. Cei doi au continuat să se ciondănească și după fluierul final, pe tunelul către vestiare. În urma lor, un scandal și mai mare.

Gigi Becali s-a enervat în direct: „Dacă un antrenor de la FCSB spune asta, a doua zi îl dau afară!”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat în direct: „Dacă un antrenor de la FCSB spune asta, a doua zi îl dau afară!”

Sime Vrsaljko, dezlănțuit după Atletico Madrid - Manchester City

Sime Vrsaljko, fundaș dreapta la Atletico, care a fost rezervă neutilizată în meciul de miercuri, părea pregătit să se ia la bătaie cu întreaga delegație a „cetățenilor”. Extrem de nervos, croatul a fost reținut cu greu de oficialii lui Atletico.

Mai întâi, Vrsaljko a lovit un membru din staff-ul lui Manchester City cu o mănușă de portar. Ulterior, a avut un dialog de la distanță cu Kyle Walker, apărătorul dreapta al lui City, la rândul său reținut cu greu. La un moment dat, Vrsaljko este filmat cum se apleacă către oponenți, aparent scuipând în direcția lui Walker.

În tot acest timp, Scott Carson, portarul de 36 de ani al lui Manchester City, gesticula către Vrsaljko, căruia părea că îi sugerează să continue disputa în afara stadionului. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca spiritele să fie calmate.

Grație victoriei din tur, 1-0, Manchester City a avansat în semifinalele Champions League, acolo unde o va întâlni pe Real Madrid. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Liverpool și Villarreal. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Diego Simeone, „săgeți” către Guardiola: „Cei cu un vocabular bogat te laudă cu dispreț, dar nu suntem atât de proști” + ce spune despre scandalul de la final

Guardiola, direct în istorie! Unic în fotbal, după reușita de miercuri seară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  14 Aprilie 2022, 20:07

Continua golaneala la Atletico atata timp cat va antrena golanul sef Simeone ! Simplu ca buna ziua !

toss
toss  •  14 Aprilie 2022, 16:52
Postat de mishu_74 pe 14 Aprilie 2022, 16:30

Pep nu a facut altceva decat sa se adapteze la jocul propus de Atletico timp de 135 de minute. spaniolii au jucat fotbal doar ultimele 45 de minute regulamentare. alea 12 minute de prelungire nu se pun. sunt practic anulate de porcariile facute de Felipe si Savic. in alta ordine de idei, nu mi-a placut niciodata jocul lui Simeone, dar il admiram pt felul cum isi monteaza si motiveaza jucatorii in disputele cu echipele mari care joaca fotbal, insa ieri, din capul locului s-a observat rautatea care ii inspira pe cei de la Altetico. si vazandu-l pe Simeone cum reactiona de pe margine, incitand practic si publicul si jucatorii, am inteles de fapt ca in felul acesta reuseste sa-i motiveze. ii incita la rautate. nu mai este nicio sportivitate sau spirit combativ cand faci asemenea gesturi, jucatori si antrenor, frizezi doar limitele ridicolului. incitarea la violenta nu au ce cauta in sport. punct.

Pep si City au pierdut multe calificari pe jocul lor ofensiv si placut vederii. Imi vine in minte eliminarea in fata lui Totenham. Acum a descis sa nu mai riste.

amicu
amicu  •  14 Aprilie 2022, 16:49
Postat de adriann_ pe 14 Aprilie 2022, 15:25

Rusinoasa prestatia lui City in minutele de final, oricum o dai...

Adică atletico omoară fotbalul 170 de minute și tu ai tras concluzia asta??? :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează