INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

video+foto Atmosferă de senzație la Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor 2022! Cele mai tari imagini de la Paris

Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor 2022, live +23   FOTO
Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor 2022, live

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 20:40 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 22:37

Liverpool și Real Madrid își dispută trofeul Ligii Campionilor  pe Stade Saint-Denis, din Paris, Franța, de la ora 22:00.

UPDATE ora 22:37

Meciul a fost întârziat cu 37 de minute, din cauza problemelor cu accesul în stadion. 

Imagini de la concertul susținut de Camila Cabello înainte de meci: 

+19 FOTO

UPDATE ora 20:40 

Cele două finaliste au ajuns la arena Stade de France, în Saint-Denis.

UPDATE ora 20:37- Mai mulți fani ai englezilor

În arenă au început deja să intre spectatorii, iar jurnaliștii prezenți la fața locului spun că, momentan, suporterii englezilor par mult mai mulți decât cei ai spaniolilor. 60.000 de fani au călătorit din UK în Franța pentru meci, nu toți au bilet.

UPDATE ora 20:30 - Imagini din vestiarul lui Real Madrid

UPDATE ora 20:00

Fanii spaniolilor prezenți în Hexagon nu l-au uitat pe Kylian Mbappe, atacantul care a refuzat în ultima clipă Real pentru a-și prelungi contractul cu PSG. „Mbappe, vei regreta (n.r. - decizia de a rămâne la Paris)”, a scris pe o pancartă un fan al Realului.

UPDATE ora 19:50

78.000 de fani sunt așteptați la meci, 1.700 de persoane vor lucra pentru canalele TV care transmit partida live, 400 de jurnaliști sunt acreditați la masa presei și 180 de fotografi vor imortaliza cele mai tari momente ale duelului.

UPDATE ora 19:40

Cântăreața americană de origine cubaneză Camila Cabello, 25 de ani, va cânta înaintea finalei. Cabello e interpreta unor hituri precum „Senorita” și „Havana”, și a fost nominalizată de mai multe ori la premiile Grammy.

UPDATE ora 19:30

Imagini cu arena cu 2 ore și jumătatea înainte de marea finală:

UPDATE ora 18:45 - Show în fan zone

+19 FOTO

În capitala Franței, atmosfera este electrizantă. Cele două cluburi au organizat câte un fan zone, unde au mers suporterii care au făcut deplasarea, legende ale clubului și artiști care întrețin atmosfera până la ora meciului. Unii fani vor pleca spre stadion, alții vor rămâne pentru a urmări partida pe ecrane gigant.

Alături de fanii englezilor au venit nume grele precum „King” Kenny Dalglish, Ian Rush, Steven Gerrard sau Lucas Leiva.

În fan zone-ul spaniolilor și-au făcut apariția foști jucători importanți ca Zidane, Amancio, Casillas, Roberto Carlos și Arbeloa.

„E spectaculos! Niciodată nu am trăit așa ceva ca suporter. Când ești prins în centrul evenimentelor nu vezi ce se întâmplă cu oamenii, cum se bucură de finală. E grozav”, a spus Iker Casillas.

UPDATE ora 18:30 - Spectacol acasă

La Liverpool, suporterii s-au adunat deja în centrul orașului: 

La Madrid, fanii vor urmări finala pe „Bernabeu”, pe un cub uriaș de ecrane:

Liverpool - Real Madrid, echipe probabile

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keïta - Salah, Mané, Luis Díaz
Antrenor: Jurgen Klopp

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Éder Militão, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Valverde, Benzema, Vinícius Júnior
Antrenor: Carlo Ancelotti

Stade de France - Saint-Denis (Paris)
Arbitru: Clément Turpin (Franța)

Drumul spre finală

Liverpool: a câștigat grupa B, 2-1 la general vs Inter (optimi), 6-4 la general vs Benfica (sferturi), 5-2 la general vs Villarreal (semifinal) 

Real Madrid: a câștigat grupa D, 3-2 la general vs PSG (optimi), 5-4 la general vs Chelsea (sferturi), 6-5 la general vs Man. City (semifinale)

E ceva extraordinar, ca și cum ar fi prima finală, e extrem de special. Atmosfera e foarte, foarte bună. Suntem încântați. Jucăm cu cel mai de succes club din această competiție. Dar și noi suntem aici a treia oară în cinci ani și e ceva deosebit. 
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

Am amintiri frumoase din finale. Suntem într-un moment bun, vom vedea dacă e suficient. Am meritat să ajungem aici, pentru că avem calitate. Talentul nu e suficient.
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Finala Champions League / Match Preview Liverpool - Real Madrid

Jurgen Klopp, gata să-și ia revanșa în fața Realului în finala de la Paris: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”
LIVERPOOL - REAL MADRID
Jurgen Klopp, gata să-și ia revanșa în fața Realului în finala de la Paris: „Dacă jucăm la cel mai bun nivel al nostru, suntem greu de învins”
Carlo Ancelotti, încrezător înainte de Liverpool - Real Madrid: „Istoria clubului ne-a împins către finală”
LIVERPOOL - REAL MADRID
Carlo Ancelotti, încrezător înainte de Liverpool - Real Madrid: „Istoria clubului ne-a împins către finală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  28 Mai 2022, 18:22

Frumos! Și la Buzău, weekendul trecut la “finală” a fost cam la fel! :-))) Doar ca azi nu am vreo favorita, in general țin cu Real … sau cu Liverpool! Și invers! :-))) Sper sa fie un meci frumos, sa ne bucuram de spectacol … ca la Buzău! :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează