INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GERMANIA

Scandal uriaș imediat după Bayern - RB Leipzig. Arbitrul a urlat pe tunel: „Stă pe 180 kilograme și spune rahaturi!” » Muller și-a oprit interviul și privea uluit

Thomas Muller privea amuzat spre Aytekin
Thomas Muller privea amuzat spre Aytekin

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 19:23 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 20:08

Deniz Aytekin, arbitrul meciului Bayern Munchen - Leipzig (1-3), a răbufnit după ce a aflat că un fost „central” devenit analist îi reproșa două greșeli. Urla pe culoarul de la zona mixtă. Veteranul bavarez Thomas Muller a oprit interviul său pentru a-l urmări pe Aytekin.

Meciul Bayern - Leipzig (1-3) se încheiase de puțin timp. Un fost arbitru german, Manuel Graefe, a postat pe Twitter un atac împotriva "centralulului" de pe „Allianz Arena", cunoscutul Deniz Aytekin. 

„Campionii, campionii!” » Imagini de la sosirea echipelor la stadion: ce a făcut Hagi la coborârea din autocar + cum a fost primită FCSB
Farul - FCSB
„Campionii, campionii!” » Imagini de la sosirea echipelor la stadion: ce a făcut Hagi la coborârea din autocar + cum a fost primită FCSB

Atac la Deniz Aytekin după Bayern - RB Leipzig: „Legea nu mai e la fel pentru toți?"

Îi reproșa acestuia mai ales un fault nesemnalizat la Goretzka înaintea golului egalizator al lui Leipzig. În timp ce, observa Graefe, pentru un fault identic a fost anulat un gol la Hertha - Bochum (1-1), o partidă jucată mai devreme în aceeași zi.

„În Bundesliga, un meci e decis într-un fel și, din nefericire, următorul e analizat total diferit. Legea nu mai e la fel pentru toți? Interpretarea arbitrilor e deasupra legii?", a întrebat Graefe.

Arbitrul a răbufnit: „Stă pe cele 180 de kilograme ale sale și spune rahaturi!”

La zona mixtă, Aytekin a aflat că Graefe, fostul lui coleg, îl criticase pentru două greșeli. A răbufnit în fața camerelor TV. Urla pe culoare: „În acest stadion, nimeni nu a vorbit astăzi de vreo greșeală de arbitraj. Nimeni. Iar Manuel Graefe stă la Berlin pe cele 180 de kilograme ale sale și spune rahaturi"

Arbitrul în vârstă de 44 de ani a tunat: „Totul e o nebunie. Vreți să vin și să zic și eu niște rahaturi. E o nebunie, nu are nicio legătură cu sportul. Meciul a fost decis de jucători”.

Aytekin și-a cerut scuze. Donează 5.000 de euro

Ayketin urla, nimeni nu-l putea liniști. Nu departe, Thomas Muller a oprit interviul său pentru a-l asculta pe arbitru. Veteranul lui Bayern râdea.

Astăzi, Aytekin și-a cerut scuze. „Îmi pare rău pentru cuvintele mele, am depășit cu mult limita", a declarat acesta la Bild TV. A anunțat că, în compensație, va dona 5.000 de euro pentru o cauză caritabilă.

Arbitrul a vorbit și despre Graefe: „Manu are un război cu federația. Poate să aibă ce război vrea, dar nu pe spatele arbitrilor. Polarizează toate discuțiile pe greșelile arbitrilor. E dureros”. Speră să-l poată întâlni pe Graefe pentru a pune lucrurile la punct între ei.

Citește și: 

Reporterii GSP au surprins răfuiala petrecută fix lângă stadion, înainte de Farul - FCSB » Intervenție promptă a jandarmilor

Dulca și Căpușă transferați „la pachet” de clubul din Liga 1, imediat după retrogradarea cu Chindia » Se anunță un nou proiect important

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
andreizam
andreizam  •  22 Mai 2023, 08:27

Un reportaj din care nu se înțelege nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează