INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE

"Cârtiță" în vestiarul lui Real Madrid? S-a dat de gol după tragerea la sorți: "Am vorbit cu jucătorul lor, știu totul!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 17:17

După sfertul tensionat de anul trecut, când madrilenii s-au impus cu 6-3 la general, Real și Bayern Munchen se vor întâlni din nou, de data aceasta în semifinalele Ligii Campionilor 2017-2018. 

Jupp Heynckes (72 de ani), "veteranul" antrenor de pe banca lui Bayern, a prefațat duelul cu Real Madrid din penultimul act al Ligii și spune că a vorbit cu Toni Kroos, neamțul din echipa madrilenilor, despre Cristiano Ronaldo.

"Va fi cu siguranță o «dublă» explozivă, dar nu ne e frică. Sunt două echipe cu mare tradiție în fotbalul european, două formații cu un fotbal foarte atractiv.

Alături de Leo Messi, Cristiano e cel mai bun jucător din lume și am vorbit deja cu Toni Kroos despre el. Știu că face mereu totul pentru a da ce are mai bun, e foarte ambițios pe teren, iar acest lucru se poate vedea de fiecare dată. Caracteristiciele lui sunt incredibile, vedem asta cu fiecare ocazie", a declarat Heynckes, potrivit Marca.

Cristiano Ronaldo e și în acest sezon de Ligă posesorul unui record incredibil: a marcat 15 goluri de-a lungul sezonului și are 11 meciuri consecutive cu gol marcat în cea mai prestigioasă competiție europeană.

Toni Kroos și Jupp Heynckes au colaborat de-a lungul carierei atât la Bayern Munchen, cât și la Bayer Leverkusen. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zazy
zazy  •  13 Aprilie 2018, 19:31

Degeaba daca nu stii ce face Florentino Perez... cel mai periculos jucator de la Real

lukasoil17
lukasoil17  •  13 Aprilie 2018, 18:32

Dacă nu știi cine arbitrează....egal cu zero!

943833122426614
Marius Petrea  •  13 Aprilie 2018, 18:24

Ar fi trebuit să îl sune pe Marius Niculae...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează