INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Cine câștigă finala din optimi? Liverpool - Bayern, cel mai tare duel al săptămânii în Liga Campionilor + cotă mărită de la 1.01 la 30!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 16:23

Liverpool și Bayern Munchen se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în cel mai spectaculos duel al optimilor Ligii Campionilor.

Cele două mari formații sunt printre marile favorite la un nou triumf în acest sezon. Meciul se anunță a fi unul extrem de spectaculos, ambele formații bazându-se pe ofensive redutabile. Un singur meci jucat de Liverpool s-a încheiat fără gol marcat în acest sezon, 0-0 cu Manchester City. Bayern nu are nici măcar o remiză fără goluri. Pariorii pot profita de acest aspect, mai ales că un bookmaker important oferă pentru cel puțin un gol în meci o cotă de 30 (detalii AICI)!

  • Liverpool are numai trei pași greșiți pe Anfield în acest sezon, o înfrângere cu Chelsea, 1-2, și două remize, 1-1 cu Leicester și 0-0 cu City;
  • Bayern a primit gol în toate cele patru deplasări disputate în 2019;
  • Liverpool a marcat 20 de goluri în ultimele șase partide pe teren propriu;
  • 13 deplasări consecutive cu gol marcat are Bayern Munchen.

La o casă de pariuri, cota pentru cel puțin un gol înscris în meci de oricare dintre echipe este mărită de la 1.01 la 30.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că un gol marcat în Liverpool - Bayern îți poate aduce 150 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 30. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doze
doze  •  19 Februarie 2019, 12:46

nu dati click, este teapa. trebuie sa rulezi banii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează