INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - TOTTENHAM

Italienii anunță două surprize pregătite de antrenorul lui AC Milan pentru meciul cu Tottenham, din Liga Campionilor » Ce se întâmplă cu Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu, portarul celor de la AC Milan.
Foto: Imago
Ciprian Tătărușanu, portarul celor de la AC Milan. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 09:46 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 11:10

Stefano Pioli (57 de ani), antrenorul campioanei Italiei, AC Milan, pregătește două surprize pentru meciul cu Tottenham Hotspur, din faza „optimilor” de finală din UEFA Champions League. 

Tehnicianul „diavolului milanez” va păstra sistemul cu 3 fundași, folosit la meciul cu Torino, scor 1-0, din runda cu numărul 22 în Serie A. Din punct de vedere al primului „11”, Davide Calabria (26 de ani) va fi înlocuit de Alexis Saelemaekers (23 de ani), în timp ce Malick Thiaw (21 de ani) îi va lua locul lui Simon Kjaer (33 de ani), asta deși cei doi din urmă au jucat în meciul cu FC Torino, scriu italienii de la tuttomercatoweb. 

Arsene Wenger revoluționează fotbalul! Se pregătește schimbarea legii ofsaidului » Pe noua regulă, golul lui Deac la Craiova ar fi fost valabil
SCHIMBARE
Arsene Wenger revoluționează fotbalul! Se pregătește schimbarea legii ofsaidului » Pe noua regulă, golul lui Deac la Craiova ar fi fost valabil

Ciprian Tătărușanu, titular în AC Milan - Tottenham, din Liga Campionilor 

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) va fi în continuare portarul titular al lui AC Milan, în locul accidentatului Mike Maignan. Theo Hernandez și Alexis Saelemaekers vor fi mijlocașii de bandă ai italienilor, Rade Krunic și Sandro Tonali vor evolua pe poziția de mijlocaș central, iar Brahim Diaz și Rafael Leao îl vor sprijini în atac pe Olivier Giroud, vârful francez al trupei de pe San Siro. 

Cum ar putea arăta AC Milan în meciul cu Tottenham, potrivit presei italiene (3-4-2-1): Tătărușanu - Kalulu, Thiaw, Tomori - Saelemaekers, Krunic, Tonali, T. Hernandez - Diaz, Leao - Giroud. 

Cum a arătat AC Milan la meciul cu FC Torino, din Serie A (3-4-2-1): Tătărușanu - Kalulu, Kjaer, Thiaw - Saelemaekers, Krunic, Tonali, T. Hernandez - Diaz, Leao - Giroud. 

VIDEO. Rezumat: AC Milan - Torino 1-0 

Citește și: 

El va fi succesorul lui Jurgen Klopp la Liverpool? Varianta-surpriză lansată de presa din Italia

Prima victorie din 2023 » Liverpool a câștigat derby-ul cu Everton + Gakpo „a spart gheața” pe Anfield

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
rumunek
rumunek  •  14 Februarie 2023, 12:19

Unde sunt surprizele? E o singură diferență față de echipa din meciul cu Torino. Kjaer are probleme fizice, probabil asta să fie cauza. Nu văd bine utilizarea lui Saelemaekers în bandă, Calabria e mai fundaș în primul rând. Pe acolo mai vine Son, nu știu dacă e de ajuns că ajută Kalulu. Nu-mi prea place nici renunțarea la Bennacer, poate singurul care aleargă la nivel de Premier League, în favoarea lui Krunic. Nu are agresivitate slovenul, iar pe atac produce puțin. E știut că e unul din preferații lui Pioli, dar la un meci de nivelul ăsta mergi cu ce ai mai bun. Sper ca Pioli să fie still on fire și să aibă intuiție. E greu să ne calificăm, dar măcar o victorie la Milano ar fi frumoasă.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Februarie 2023, 11:51

...sa nu iei mai mult de cinci ...

brera30
brera30  •  14 Februarie 2023, 11:11

Succes Tata!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează