INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRU

Damir Skomina, cea mai grea sarcină » Slovenul va conduce finala Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 17:40

UEFA anunțat azi că arbitrul Damir Skomina din Slovenia, va arbitra cel mai important meci din acest an: Tottenham - Liverpool. 

  • Liverpool - Tottenham, ultimul act al Ligii Campionilor, va fi pe 1 iunie, de la ora 22:00, la Madrid. 
  • Chelsea - Arsenal, finala Europa League, se va juca pe 29 mai, de la ora 22:00, la Baku.

Damir Skomina va fi ajutat de conaţionalii săi Jure Praprotnik şi Robert Vukan. Rezervă va fi spaniolul Antonio Mateu Lahoz. Arbitrul pentru sistemul VAR va fi olandezul Danny Makkelie, iar asistenţi Pol van Boekel (Olanda), Felix Zwayer (Germania) şi Mark Borsch (Germania). 

Skomina (42 de ani) este arbitru internațional din 2002, el a condus finala dintre Manchester United - Ajax Amsterdam din 2007. Skomina și-a mai trecut în cont un meci împortant în 2012, când a arbitrat Atletico Madrid - Chelsea din Supercupa Europei.

Slovenul a mai fost rezervă și la finala Ligii Campionilor din 2013, când s-au duelat Bayern Munchen - Borussia Dortmund.

Damir Skomina este singurul arbitru dintre cei care au condus în faza eliminatorie a Ligii Campionilor care nu beneficiază în Slovenia de sistemul video de arbitraj (VAR).

Citește și:

Meciul de la Baku din finala Europa League stârnește primele controverse: „De când este distanţa o barieră pentru fanii adevăraţi?

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează