INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - AJAX

Decizie fără precedent luată de Federația din Olanda înainte de Tottenham - Ajax, semifinala Ligii Campionilor! Și-au pus toate rivalele în cap

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 16:51

Federația olandeză de fotbal a decis amânarea întregii etape cu numărul 33, programate în week-end-ul 27-28 aprilie. Oficialii vor ca Ajax să beneficieze de toate avantajele înaintea duelului cu Tottenham din semifinalele Ligii Campionilor.

  • Manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Tottenham și Ajax Amsterdam se joacă pe 30 aprilie, la Londra;
  • Returul e programat pe 8 mai, la Amsterdam.

Ajax Amsterdam a ajuns în penultimul act al celei mai galonate competiții europene, iar toate forțele locale s-au aliat pentru îndeplinirea țelului suprem: câștigarea Ligii Campionilor.

Federația a decis amânarea unei întregi etape pentru ca „lăncierii” să nu acuze oboseala în tur. Meciurile au fost mutate după etapa cu numărul 34, ultima, și se vor juca pe 15 mai, de la 20:30.

Explicația oficialilor

Eric Gudde, șeful Ligii olandeze, a motivat hotărârea: „Ne asumăm faptul că nu vom satisface toate echipele, dar trebuia să facem ceva. Contează doar motivul care ne-a împins să luăm decizia: semifinala pe care Ajax o joacă în Liga Campionilor. Cu doar 3 zile înainte aveau meci în campionat, contra lui De Graafschap, formația aflată în lupta pentru evitarea retrogradării”.

Vezi AICI clasamentul din Eredivisie

Vezi AICI programul etapei #33, cea amânată de oficiali

Vezi și: 

Gică Hagi despre Guardiola: „Asta nu face parte din nicio strategie!” » Ce îi lipsește Viitorului pentru a copia modelul Ajax Amsterdam

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
the.workaholic
the.workaholic  •  20 Aprilie 2019, 09:26

Idioților...cum să își pună rivalele în cap? Păi în cazul, puțin probabil, e drept, în care Ajax câștigă UCL, principalele beneficiare sunt chiar rivalele, căci va merge în Champions și locul 3 ,adică Feyenoord. Cum ar putea să nu le convină ???

ali.bec
ali.bec  •  19 Aprilie 2019, 18:50
Postat de dinamo_fan pe 19 Aprilie 2019, 17:59

bai ***, de unde v-a rezultat ca si-au pus toate rivalele in cap ?

Gigisti. Atita știu.

cneius
cneius  •  19 Aprilie 2019, 18:29
Postat de reteleanu pe 19 Aprilie 2019, 18:26

la noi era "decizie comunista". chiar ca sareau toate rivalele, ba si soacrele, cumnatele, cuscrele, mititelu, badea-dinca, mircea badea, malin bot, c.t.popescu, radu banciu...

Fain de tot ...!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează