INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUND - ATLETICO MADRID 4-2 (5-4 LA GEN.)

VIDEO Diego Simeone, mai calm ca niciodată după eliminarea lui Atletico Madrid din Champions League: „Adversarul a fost superior”

Diego Simeone, foto: Imago Images +11   FOTO
Diego Simeone, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 07:45 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 10:24

Borussia Dortmund - Atletico Madrid 4-2 (5-4 la general). Diego Simeone (53 de ani), antrenorul madrilenilor, a explicat la finalul partidei unde s-a făcut diferența în meciul din Germania și nu a ezitat să recunoască superioritatea adversarului.

Borussia s-a calificat în semifinalele Champions League, prima oară din 2013, după un retur „electrizant” cu Atletico. Trupa lui Terzic a condus cu 2-0, a fost egalată și a mai „lovit” de două ori în ultimele 20 de minute.

La final, Diego Simeone și-a felicitat adversarul pentru jocul prestat și a anunțat faptul că echipa sa se va concentra în continuare pe La Liga, acolo unde se află pe 4.

După Kovacs, POTOPUL: Barcelona s-a prăbușit în 10 oameni și a fost spulberată de la 4-2 la general! » PSG - Dortmund, prima semifinală UCL
BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 la gen.)
După Kovacs, POTOPUL: Barcelona s-a prăbușit în 10 oameni și a fost spulberată de la 4-2 la general! » PSG - Dortmund, prima semifinală UCL

VIDEO. Diego Simeone, după eliminarea lui Atletico Madrid: „Nu am mai avut forță ofensivă”

„Echipa a încercat până la final să câștige un joc care a fost opusul a ceea ce ne-am dorit. Am avut pe Metropolitano mai multe ocazii prin care puteam mări diferența de scor.

Adversarii noștri au reacționat bine la 2-2 și au câștigat meciul tocmai pentru că au știut să gestioneze mai bine acest moment. Nu pot decât să-i felicit. Jucătorii mei au făcut o treabă foarte bună, au ajuns până în sferturi și au dat totul, nu mai e nimic de spus.

Nu am mai avut forță ofensivă după ce am egalat. E fotbal, trebuie să ne felicităm rivalii, acum ne vom concentra pe La Liga. Au fost superiori, iar atunci când sunt superiori trebuie felicitați”, a declarat Simeone după meci, potrivit Marca.

Trebuia să profităm de ocazii, puteam decide soarta calificării în urmă cu o săptămână. Când nu profiți de ocazii, mai ales în Champions League, se întâmplă una ca asta.

Golul 4 ne-a „omorât”, a fost o lovitură grea. Echipa a depus un efort uriaș. Plecăm triști, cu capul plecat, pentru că ne doream foarte mult calificarea. Așa e fotbalul, uneori e crud. Le mulțumim suporterilor pentru că au venit să ne încurajeze. Vom încerca în continuare să nu-i dezamăgim.

- Koke, căpitanul lui Atletico Madrid

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Xavi s-a dus GLONȚ la Istvan Kovacs imediat după Barcelona - PSG și l-a desființat: „Un dezastru, nu putem să tăcem”
BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 LA GEN.)
Xavi s-a dus GLONȚ la Istvan Kovacs imediat după Barcelona - PSG și l-a desființat: „Un dezastru, nu putem să tăcem”
Istvan Kovacs, în prim-plan în Champions League: 3 cartonașe roșii împotriva Barcelonei și penalty pentru PSG!
BARCELONA - PSG
Istvan Kovacs, în prim-plan în Champions League: 3 cartonașe roșii împotriva Barcelonei și penalty pentru PSG!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  17 Aprilie 2024, 09:23

Borussia a jucat fotbal foarte bun vreo 60 de minute, Atletico 30. În tur a fost cam 50% 50%. Borussia merge mai departe pe merit, în opinia mea. Un meci foarte frumos, e distanță de la cer la pământ față de Superliga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează