INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

După ce a fost refuzat de CSA Steaua îi oferă sfaturi lui Dică și îl enervează pe Talpan: "Succes Steaua - FCSB!"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 18:30

Nana Falemi a făcut o analiză a partidei care urmează să se joace miercuri în returul play-off-ului Ligii Campionilor între FCSB și Sporting Lisabona, după ce în prima manșă s-a înregistrat un scor alb.

Mai mult, Falemi, cel care a fost la un pas să colaboreze cu CSA Steaua, însă a fost refuzat de Armată, i-a oferit și câteva sfaturi prețioase lui Nicolae Dică.

"Steaua - Sporting
Nici nu prea stii cum sa joci acasa, cand ai facut 0-0 in deplasare, la o echipa mai puternica. (nerodata, dar mai puternica)
Pleci de la premiza ca Sporting iti poate da gol, relativ usor, daca ii dai spatii si atunci:

1.Nu poti sa te iei la lupta cu portughezii. E foarte riscant sa te arunci peste ei din primul minut, pentru ca sunt mai puternici, agresivi si suficient de tehnici, ca sa-ti marcheze oricand,daca au spatii. Daca tu faci 1-0, consumand multa energie in debutul partidei, nu schimbi mare lucru, pentru ca ei oricum trebuie sa dea 1 gol. In schimb, o sa te tina vana 30 de minute apoi o sa cazi. Ei au un nivel bun de exprimare si daca in repriza a doua nu reactionezi bine si le dai spatii, marcheaza oricand. Si, pe terenul nostru, 1 gol de-al lor, inseamna două de-ale noastre.

2.Nu poti sa joci nici la 0-0, sa te aperi si sa astepti penaltiurile, e riscant. Daca primesti gol, tre sa iesi la joc si atunci poti egala, dar mai poti primi unul, pe contra. E contraproductiv, pentru ca iti anulezi un avantaj, anulezi presiunea pe care publicul tau o pune pe adversar. Adica ai 50.000 in tribuna degeaba.

3.Steaua trebuie sa joace inteligent, Eu o vad castigand, daca are grija:
Sa inceapa foarte agresiv, sa joace tare duelurile individuale, si sa castige rapid respectul adversarului, sa faca pe Sporting "sa simta ca nu e loc" , sa se teama putin si sa nu poata sa joace, cu dezinvoltura, toate astea fara sa se dezechilibreze pozitional si fara sa faca un consum mare de energie pe tranzitii atac-aparare. Ci sa joace tare, in zona mingii.
Sa puna presiune cand are mingea,( la asta se adauga presiunea publicului) , sa faca posesie progresiva si sa atace poarta, prin combinatii devieri, la firul ierbii,.. sa tina apararea lui Sporting in alerta... sa-i faca pe portughezi sa se descopere . Steaua poate sa faca asta, daca jucatorii din zona mingii se demarca bine si purtatorul balonului gandeste si paseaza rapid. Steaua poate sa salveze multa energie care se pierde alergand inutil sau alergand sa te aperi si, cu jucatorii de calitate pe care ii are in fata, mai proaspeti, sa profite si sa inscrie.

Succes Steaua - FCSB!
PS.

Pintilii nu joaca si lipsa lui s-ar putea sa aiba un impact negativ asupra echipei, pentru ca jocul lui influenteaza si jocul celor din jurul lui, lui Ov.Popescu, al lui Texeira si al fundasilor centrali.

Cand Pintilii e tare si Ov. Popescu joaca bine, si cand ambii "maturatori" joaca bine, fundasii centrali Larie si Balasa au jocul mai usor, au mai multa energie, joaca mai bine. Daca inchizatorii joaca rau, fundasii centrali au mai mult de lucru, apare oboseala si apar erorile.
Sper ca Morais si Popescu sa faca un joc solid, dar recunosc ca am ceva emotii, acolo" Nana Falemi pe Facebook

3 trofee a câștigat Falemi la Steaua: două titluri de campion al României (2001, 2005) și o Supercupă a României (2001).

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă pe 23 august, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.
 

Steaua - Sporting Nici nu prea stii cum sa joci acasa, cand ai facut 0-0 in deplasare, la o echipa mai puternica. (...

Posted by Falemi on 17 August 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
iobag
iobag  •  18 August 2017, 12:01
Postat de adevarulgolgolut88 pe 18 August 2017, 02:14

Dar ce drepturi tv s-ar mai plati pentru o liga fara Steaua?! Cati s-ar mai uita la emisiuni?! Cati ar mai cumpara ziare?! 4. Ce a cumparat atunci de fapt Becali? Iarasi simplu : Lotul echipei si locul in Divizia 1. Sunt si alte exemple de echipe care au cumparat locul in divizia 1 cu lot cu tot de-a lungul timpului ( ex: Pandurii – International Curtea de Arges -> Asta insemna ca Pandurii de fapt sunt Curtea de Arges?! ) 5. “ Nu conteaza ce zice instanta! Pentru mine Fc FCSB este Steaua!” Asta mi se pare cel mai bun exemplu de persoana care nu s-a dezvoltat din punct de vedere al intelectului. Si eu pot sa consider ca pe toti va cheama “ Naomi” indiferent ce nume aveti in certificatul de nastere ca “nu ma intereseaza ce zice legea” Pe intelesul fcfcsbistilor care n-au priceput o iota din ce am scris mai sus : Daca eu sunt propietarul unei case si va iau pe voi in chirie ,indiferent ca aduceti imbunatatiri acelei case , ca o mentineti curata si frumoasa, ca voi o folositi ....asta NU VA FACE PE VOI PROPIETARI !!! Si in orice moment va pot trimite la plimbare... ati prins analogia? Fcsibisti translate : Analogie = Asemanare intr doua sau mai multe notiuni,situatii,fenomene. Tin sa precizez ca nu am spus nici o clipa ca Becali nu a fost pacalit cand a semnat actele,insa acestea sunt consecintele si urmarile unui intelect limitat.

Analogia ta n are nici o asemanare cu modul in care a fost preluata steaua si in instanta nu s a decis nimic despre modul in care a fost preluata steaua, nici macar nu s a abordat speta asta. S a decis doar in legatura cu un nume si un desen. Amesteci lucrurile fara nici o logica si iti culegi cunostintele tale juridice de pe gsp cum isi invata gospodinele spaniola din telenovele. Stai jos, nota 2

bakunin
bakunin  •  18 August 2017, 10:02
Postat de adevarulgolgolut88 pe 18 August 2017, 02:15

Incheiere : - Avantaje : Se triaza intr-un final suporterii de rezultate ( pentru ca hai sa fim sinceri,majoritatea sustineau echipa pentru ca are cele mai multe titluri si trofee )si suporterii care au o pasiune pentru ceea ce inseamna intr-adevar Steaua ( indiferent de liga,performante ,greutati) S-a scapta de asocierea brandului Steaua cu aceasta conducere formata din persoane care au fost dovediti infractori si condamnati in consecinta - Dezavantaje: Niciunul Concluzie : Steaua este una singura ! Lasati “Naomi” sa sustina si sa creada ce vor ei ! CALITATE NU CANTITATE!

Mierleste-o in pace, nefericitule :))

adevarulgolgolut88
adevarulgolgolut88  •  18 August 2017, 02:15

Incheiere : - Avantaje : Se triaza intr-un final suporterii de rezultate ( pentru ca hai sa fim sinceri,majoritatea sustineau echipa pentru ca are cele mai multe titluri si trofee )si suporterii care au o pasiune pentru ceea ce inseamna intr-adevar Steaua ( indiferent de liga,performante ,greutati) S-a scapta de asocierea brandului Steaua cu aceasta conducere formata din persoane care au fost dovediti infractori si condamnati in consecinta - Dezavantaje: Niciunul Concluzie : Steaua este una singura ! Lasati “Naomi” sa sustina si sa creada ce vor ei ! CALITATE NU CANTITATE!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează