INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MEDIA

EXCLUSIV Ce vremuri trăim! Demonstrație de forță pe piața media: 20 de meciuri în 4 ore, premieră în România!

Articol de , - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 21:56

Opt posturi "PPV Look Sport", pe lângă cele două deja existente, Look Sport și Look Plus, sunt disponibile pe UPC. Acestea vor transmite în același timp 6 partide din Champions League și 10 din Europa League.

Începând din această toamnă și posturile Look transmit pentru următorii trei ani meciuri din Champions League și Europa League. Pentru că numărul partidelor din grupe care se joacă în același timp este unul mare, societatea Clever Media Network, cea care operează canalele Look a decis să introducă opt posturi cu denumirea "PPV Look Sport".

PPV însemnând pay-per-view! Sunt opt canale care pot fi găsite momentan doar la UPC pe pozițiile 217-224, dar în acest moment se poartă discuții și cu alți cabliști pentru introducerea acestui pachet de pay-per-view în grilă.

Dacă în serile de Champions League funcționează patru posturi PPV din cele opt aflate în grilă în funcție de numărul meciurilor de la aceeași oră, noutatea vine joi, în Europa League. În cea de-a două competiție ca importanță a forului european, joi, de exemplu, vor avea loc 12 meciuri de la ora 19:55 și alte 11 de la ora 22:00.

Asta înseamnă că cei care au un abonament digital la UPC vor avea șansa să vadă 6 meciuri de la ora 19:55 și alte 6 de la ora 22:00. Ceea ce reprezintă o premieră în media de la noi, pentru că până acum DigiSport și TelekomSport televizau concomitent doar patru partide.

De ce doar 6 și nu 10, dacă sunt 8 canale PPV pe lângă cele două deja existente? Pentru că în acest moment patru din cele opt canale PPV nu sunt încă funcționale, dar e foarte probabil ca ele să fie activate din runda viitoare de Europa League, de pe 24 octombrie. În momentul în care și acestea vor fi activate, abonații vor avea 10 meciuri de la ora 19:55 și alte 10 de la ora 22:00, adică 20 de partide din Europa League în doar 4 ore!

Mai mult, sunt schimbări importante și în ceea ce privește transmisia. Meciurile de pe cele opt posturi PPV nu vor fi comentate, așa cum se va întâmpla pe Look Sport și Look Plus. Aici imaginile vor fi redate telespectatorului doar cu ambianța de pe stadion! 

Ai două abonamente pentru PPV

În acest moment UPC are disponibile două pachete digitale prin care abonații pot recepționa și cele opt programe noi introduse în grilă. Pachetul Play Familia, cu 140 de canale, costă 35 de lei, iar pachetul Play Maxim, cu 165 de canale, costă 45 de lei pe lună.

În abonament intră doar canalul Look Plus, iar pentru a recepționa Look Sport, Look Sport HD și Look Plus HD, dar și cele opt canale PPV Look fiecare abonat mai trebuie să plătească o extraopțiune de 15 lei pe lună. În plus, opțiunea sport mai aduce și canalele Trace Sport Stars SD/HD, MyZen, Motorvision SD/HD, Golf Channel, Fight Box și Class Horse TV.

931.000 de abonați are UPC România în acest moment, locul 3 după RCS&RDS cu 3.700.000 și Telekom România cu 1.470.000

Ce meciuri vezi pe UPC joi seară

17:50 Astana - Rennes Look Sport
19:55 AC Milan - Olimpiakos Look Plus
19:55 Qarabag - Arsenal Londra Look Sport
19:55 Zurich - Ludogoreț PPV Look 1
19:55 Zenit - Slavia Praga PPV Look 2
19:55 Salzburg - Celtic PPV Look 3
19:55 Fenerbahce - Spartak Trnava PPV Look 4
22:00 Krasnodar – Sevilla Look Plus
22:00 Chelsea - Vidi Look Sport
22:00 Rangers - Rapid Viena PPV Look 1
22:00 Spartak Moscova - Villarreal PPV Look 2
22:00 Frankfurt - Lazio PPV Look 3
22:00 Standard Liege - Akhishar PPV Look 4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
kingme
kingme  •  04 Octombrie 2018, 15:44
Postat de faliment_fc_fcsb pe 04 Octombrie 2018, 09:25

Romanul tot mocangiu ramane.. ''free pe net'', auzi tu la asta.. Dai un ban dar stai in fata, vezi HD, pe ecran mare, fara intreruperi, schimbi meciul intr-o secunda din telecomanda etc etc.. Pe net trebuie sa cauti, sa te lupti cu pop-ups, cine stie ce comentariu arab sau german dai si nu intelegi nimic, imagine sacadata, intarziata cu peste 20 de secunde si deseori intrerupta. Vai de capul tau de amarat, ca asta e fondul problemei.

Romanul tot venituri mici are comparativ cu alte tari cu PPV,indiferent ca are pensie salariu sau cum isi castiga el traiul.Asa ca poti sa te dai tu cu capul de pereti sau sefii tai de la UPC ca tot nu va prinde PPV-ul in Romania atata timp cat veniturile sunt cum sunt.

marius664
marius664  •  04 Octombrie 2018, 10:35

Pai si de Telekom Sport 7,8,9 si 10 nu au auzit stimabilii??? Sau astia n-au dat bani pentru reclama...Daca nu ma insel si pe platforma DigiOnline sunt disponibile toate meciurile, asa ca nu vad unde-i premiera...

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  04 Octombrie 2018, 09:25
Postat de catalin_cj pe 04 Octombrie 2018, 08:01

O porcărie. Sa plătești pentru o gramada de meciuri pe care le poți vedea free pe net sau alte canale e absurd. Probabil vom asista la o migrare a consumatorului spre cei care dau free aceste meciuri. Ppv ar însemna să vezi ceva în exclusivitate. Altfel rămâne doar frustrarea ca vecinul nu plătește ceea ce tu vezi pe bani.

Romanul tot mocangiu ramane.. ''free pe net'', auzi tu la asta.. Dai un ban dar stai in fata, vezi HD, pe ecran mare, fara intreruperi, schimbi meciul intr-o secunda din telecomanda etc etc.. Pe net trebuie sa cauti, sa te lupti cu pop-ups, cine stie ce comentariu arab sau german dai si nu intelegi nimic, imagine sacadata, intarziata cu peste 20 de secunde si deseori intrerupta. Vai de capul tau de amarat, ca asta e fondul problemei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează