INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RUSIA - TURCIA 2-0

Fanii turci îi cer demisia lui Lucescu după a 6-a înfrângere ca selecționer » Poate retrograda în Liga C!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2018 09:47

Turcia a pierdut ambele meciuri contra Rusiei (1-2 și 0-2). "Ne-a fost frică de adversari. Sunt mai experimentați ca noi, joacă de doi ani împreună și sunt folosiți mereu la echipele de club. Au alergat cu peste 7 kilometri mai mult", s-a plâns Luce la conferință.

Au trecut 15 luni de când Mircea Lucescu a preluat Turcia și nu avansează prea mult. A suferit a 6-a înfrângere, a doua într-o lună în fața Rusiei.

Adio visului de a juca în Liga A. Și, dacă nu învinge Suedia în ultimul meci din grupă, la Konya, pe 17 noiembrie, riscă să cadă pe locul 3 și să retrogradeze în Liga C. Al treilea nivel al Nations League. În timp ce Rusia mai are nevoie de un singur punct la Stockholm pentru a fi sigură de promovarea în elita fotbalului european.

Îl vor pe Şenol Güneş

Fanii turci nu mai au răbdare și îi cer demisia selecționerului pe rețelele de socializare. "#Lucescuistifa". Și îl cer pe Şenol Güneş pe banca naționalei Semilunii. Iar Rıdvan Dilmen, fost internațional turc de la Fenerbahce, acum analist sportiv, a spus la NTV: "Turcia joacă la fel de prost cum mă așteptam. Dar nu mă așteptam ca noi să nu ne luăm măsuri împotriva jocului eficient al adversarilor, mai ales că Lucescu e un expert în tactică. Incredibil".

"A profitat de erorile noastre"

La conferință, Lucescu a spus: "Băieților mei le-a fost frică de ruși, de jocul lor agresiv și insistent. Sunt mai experimentați ca noi, joacă de doi ani împreună și sunt folosiți mereu la echipele de club. Au alergat cu peste 7 kilometri mai mult".

Pentru antrenor, "Rusia a meritat să câștige. Nu pentru că a jucat mai bine, ci pentru că a profitat de erorile noastre. La primul gol, a fost o greșeală stupefiantă. N-am făcut un meci bun". 

"A fost o bună lecție pentru noi. Cel mai important este ca internaționalii mei să joace 90 de minute meci de meci la echipele de club"
Mircea Lucescu, selecționer Turcia

"Înaintea meciului, am spus că putem să câștigăm la Soci. Din nefericire, Rusia e înaintea noastră" Rıdvan Dilmen, fost internațional turc

15 meciuri are Lucescu la naționala Turciei: 4 victorii, 5 egaluri, 6 eșecuri (golaveraj 17-24)

26,67%este procentul succeselor lui Lucescu la selecționata Semilunii

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  15 Octombrie 2018, 15:24

Chiar ma miram sa recunoasca Luce ca el e vinovatu! Nea Ovi, cand te dezici ?

st.il.
st.il.  •  15 Octombrie 2018, 15:08

Dumnezeu nu doarme ! . Niciodată !...

dobrinibamus
dobrinibamus  •  15 Octombrie 2018, 13:55

Ploaia, soarele, marea, crivatzul, cantarea romaniei, vatmanu ... si nu in cele din urma ... arbitrii sunt de vina ca el pierde pierde pierde ... lucicamaica ... geniu neintzeles !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează