INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, MIERCURI, 23 AUGUST, GSP. DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Coentrao le declară război steliștilor: "Vrem să avem mai multe ocazii"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 19:47

Fabio Coentrao (29 de ani), jucătorul lui Sporting împrumutat de la Real Madrid, a vorbit despre partida din retur dintre FCSB și Sporting, după ce în tur a fost 0-0.

"Echipa e bine, trecem printr-un moment foarte bun în campionat, unde avem trei victorii şi opt goluri marcate. Trebuie să fim încrezători, chiar dacă ştim că întâlnim o echipă puternică. Avem calitate, sperăm să facem un joc bun şi să ne atingem obiectivul, acela de a trece mai departe.

Ştim că în tur nu a fost cel mai strălucit joc, dar vrem să întoarcem situaţia, să oferim fanilor o imagine de Europa, aşa cum i-am obişnuit. Vrem ca de această dată să avem mai multe ocazii, să le concretizăm şi să reuşim să ne ridicăm la un nivel european, pentru a ne califica", a spus Coentrao, la conferinţa de presă de astăzi.

Întrebat cum va reacționa dacă echipa sa va fi eliminată din Liga Campionilor, fundașul stânga a răspuns: "Cine ştie fotbal ştie că toate competiţiile sunt complicate. S-a ajuns la un nivel apropiat între echipe. Dacă nu ne calificăm, pentru că nu este imposibil să se întâmple aşa, nu avem de făcut decât să ne continuăm drumul în celelalte competiţii. Dar nu ne gândim la asta".

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 August 2017, 21:40

si eu o vreau pe Heidi Klum :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează