INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

FCSB - Sporting // Jorge Jesus a lăudat doi steliști: "«Tânărul» Teixeira gândește foarte bine jocul" + "Steaua are o istorie pe care noi nu o avem"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 20:59

Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, i-a lăudat pe Budescu și Teixeira înaintea meciului de miercuri din returul play-off-ului Ligii Campionilor cu FCSB.

" Steaua are jucători de calitate, în special în ofensivă. Budescu e un jucător important la fazele fixe şi cred că va juca, pentru că am văzut că a intrat la meciul trecut. "Tânărul" Teixeira, pe care îl ştiu de la 16 ani, gândeşte foarte bine jocul. Steaua e foarte bine organizată ca echipă.

Din experienţă, simţim că vom avea un meci dificil. Vom fi presaţi, dar nu este o problemă, ne-am pregătit la toate capitolele. Cred că Sporting are toate calităţile să treacă de această fază eliminatorie, fără a lua din meritele Stelei. Îi ştim cu toţii istoria. Eu îmi aduc aminte foarte bine de multe momente din istoria acestui club. Au o istorie pe care noi nu o avem, însă suntem pregătiţi şi vrem să ne calificăm", a declarat Jorge Jesus.

Tehnicianul lui Sporting spune că e obligatoriu pentru echipa sa să se califice în grupele Ligii Campionilor: "Pentru noi, Liga Campionilor este foarte importantă din toate punctele de vedere, nu doar financiar. Să fii acolo e mare lucru. Eu am disputat două finale de Europa League, e foarte important să fii acolo. E diferit să joci marţea sau miercurea decât să o faci sâmbătă.

Se valorizează altfel jucătorii după participarea în UCL. În plus, vrem să aducem şi puncte Portugaliei, pentru că noi am avut de suferit din acest punct de vedere. Un traseu lung cu mai multe echipe ar aduce mai multă valoarea întregii ţări".

"Pe lângă Mathieu, mai sunt jucători în privinţa cărora încă am dubii după ultimele meciuri. Vor fi cu siguranţă schimbri în echipă, dar mă voi decide până la ora jocului. Bruno Fernandes face parte dintr-o echipă de calitate. Dar în Portugalia e o situaţie diferită. Nu suntem ca Steaua, care şi-a permis în meciul de campionat să odihnească jucători. E foarte important, a jucat titular cu Guimaraes, aşa cum o poate face şi cu Steaua, apoi şi cu Estoril. Pentru mine, e important să decid la momentul potrivit care jucător e în cea mai bună formă fizică" Jorge Jesus

  • FCSB - Sporting Lisabona, meci contând pentru returul din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
its1134
its1134  •  23 August 2017, 03:37
Postat de mircea1957 pe 22 August 2017, 21:54

Prost informat. Steaua da, FCSB canci istorie!

Prost informat? Să zicem. Tu ești doar prost.

2156398717920544
Sorin Dode  •  23 August 2017, 01:34

Daca actuala FCSB nu este Steaua, iar justitia din Romania, pe care o cunoastem toti cum lucreaza, nu da voie ca actuala echipa sa foloseasca numele de Steaua, atunci sa vina si Juventus Torino sa dea in judecata echipa Juventus Bucuresti (Colentina) pentru folosire frauduloasa de nume!

masinameaeata
masinameaeata  •  22 August 2017, 23:13
Postat de travka pe 22 August 2017, 22:56

ia verifica tu pe site ul Uefa cine e prostul, tu sau el? :)))

Lasa ma site-ul UEFA, verifica mai bine pe site-ul ICCJ a Romaniei, acolo scrie clar ca fcsb nu este Steaua Bucuresti si interzice echipei lui bekali spune ICCJ definitiv si irevocabil sa foloseasca titulatura Steaua Bucuresti. Vezi ca hotararile definitive si irevocabile ale instantelor de judecata sunt obligatorii pentru toti, inclusiv pentru site-ul UEFA. Faptul ca cei de la FRF nu au informat UEFA si FIFA si l-au mazilit pe Col. Talpan cand a vrut sa informeze forurile internationale, asta nu tine de meritele echipei lui bekali, tine de cloaca mafiota si de spagile date pentru ascunderea adevarului. Pacat ca TU si ALTI BOI CA TINE sunteti ORBI si nu distingeti neghina de grau!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează