INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

FCSB - Sporting // Marius Niculae e sigur de calificarea portughezilor: "Steaua nu e obișnuită cu meciurile mari, precum Sporting. E o mare problemă pentru Dică"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 18:24

Fostul atacant Marius Niculae, românul care a evoluat între 2001 și 2005 la Sporting Lsiabona, crede că portughezii vor aborda total diferit meciul retur cu FCSB și e sigur că echipa lusitană va obține calificarea în grupele Ligii. 

"Steaua nu e obișnuită cu meciuri mari, așa cum e Sporting. Probabil aici va fi o problemă mare pentru Dică. Am spus că Steaua va fi spulberată din tur pentru că am văzut că Sporting jucase foarte bine în debutul de sezon și în amicale. În plus, FCSB nu excelase în campionat.

În meciul tur, steliștii au jucat foarte organizat, au stat pe două linii foarte bine, fără să le dea spații celor de la Sporting. Cu asta i-a surprins. Portughezii sunt foarte buni pe viteză, sunt agresivi, și doar așa, cu două lunii, poți să îi închizi.

Sporting are nevoie disperată să ajungă în Champions League. Pe bancă va sta președintele, Bruno de Carvalho, iar asta va cântări foarte mult. Președintele va pune mare presiune pe ei, plus că, față de meciul tur, vor juca mult mai serios, și vor da tot pentru a se califica. Va fi un alt meci față de cel din tur", a declarat Marius Niculae, la TV Dolce Sport.

  • FCSB  - Sporting Lisabona se joacă miercuri, de la ora 21:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV și TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  23 August 2017, 16:33

roman adevarat, ca toti dinamovistii !!! sa moara si capra stelei ( pardon, oaia ) ! problema e ca noi avem multe *** si capre, si nu avem dosar pentru bancruta frauduloasa !!! hai treceti la pregatire pentru C.L. ca INCA SUNTETI IN STADIUL DE A PREGATI INTENS PARTICIPAREA. !!! ( la munca mai ) !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1454602064607325
Criss Supersonick  •  23 August 2017, 12:02

bai nene asta stie ce zice avem in lot pe Teixeira care ajucat in cupele europene pt psg si astra il avem pe nita il avem pe alibec il avem chiar si pe filip care ajucat cu ajax budescu ....... chiar asta nu se gandeste cand zice ceva....... asa a zis si in tur dar probabil la mintea lui de caine atata poate......

thedronius
thedronius  •  23 August 2017, 10:55
Postat de chris_bu67 pe 23 August 2017, 10:33

Normal e să ținem cu echipa românească,în speță f.c.s.b.,dar sincer pt. oameni precum jiji,m.m. și unii susținători nu pot asta.Cred că nici ei n-ar ține cu Dinamo dacă rolurile ar fi invers.Suntem un popor de măscărici,istoria dovedește asta!

Da, chiar asa e. De exemplu, tu nu te poti detasa de personajele enumerate, de parca doar aia ar conta in ecuatia asta, nu si baietii de pe teren sau restul romanilor care nu au nicio treaba cu inculpatii... Ai zis bine, mascarici.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează
Close