INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - REAL MADRID 0-2

FOTO Fața lui Isco spune totul! De ce l-a lăsat Solari în afara lotului cu Roma: "E lipsă de respect!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 09:58

Santiago Solari nu este un mare fan al lui Isco Alarcon, pe care l-a folosit de trei ori până acum, toate ca rezervă intrată pe parcurs.

În victoria de ieri a Realului, 2-0 la Roma, jucătorul andaluz a fost în afara lotului, iar imaginile surprinse de camerele TV arată reacția sa și dispoziția în care se află, fiind extrem de abătut.

Solari și-a explicat decizia: "A rămas pe dinafară dintr-o hotărâre a mea. Una sportivă. Sunt aici să iau decizii, asta a fost una dintre ele".

Jurnalistul Manolo Lama de la Cadena Cope dezvăluie care e problema cu Isco: "E vorba de lipsă de respect! S-a întâmplat weekendul trecut la antrenament, a fost un incident cu antrenorul".

CITEȘTE ȘI:

VIDEO + FOTO 7 echipe și-au rezolvat calificarea în primăvara Ligii » Mourinho a oferit imaginile serii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează