INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO SAVUROASĂ » Ea e sexy-doctorița care le interzice jucătorilor să facă sex înaintea meciului cu Liverpool

FOTO: Instagram +7   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 18:21

Spartak Moscova joacă diseară un meci deosebit de important pe terenul lui Liverpool, având nevoie de victorie pentru a se califica în optimile Ligii Campionilor.

Înaintea meciului de pe Anfield Road, jucătorii lui Spartak au primit un program special chiar din partea medicului echipei, răvășitoarea brunetă Victoria Gameeva.

Aceasta le-a interzis fotbaliștilor moscoviți să întrețină relații sexuale înaintea duelului vital cu Liverpool.

"Din punct de vedere medical, sexul stimulează abilitatea de muncă doar la femei", a declarat Victoria Gameeva, într-un interviu acordat Russian TV.

Aceasta a continuat: "În artele marțiale, se poate întâmpla ca o femeie să poată lupta la doar cinci sau zece minute după ce a făcut sex, iar rezultatele sale să fie mult mai bune. Dar, la bărbați, totul funcționează altfel. Ei ar trebui să evite sexul cu două sau trei zile înainte de de joc", a spus Gameeva, specialistă în cardiologie.

Vezi mai sus o galerie foto cu sexy-doctorița lui Spartak Moscova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 15:11

Nu vrei sa-i testezi tu inainte de meci?

simonhalep
simonhalep  •  07 Decembrie 2017, 13:26

așa-i când te iei după muieruri. ele ar face sex și în timpul meciului, în pauză, oricând. ăsta-i rolul istoric al muierii pe pământ: să stoarcă bărbații de vlagă.

179869382386393
Buurns Alex  •  07 Decembrie 2017, 01:03

Hahaha, 0-7, mai bine ii lăsa in durerea lor. Sau daca faceau luau 14?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează