INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  HOFFENHEIM - MANCHESTER CITY 1-2

HOFFENHEIM - MANCHESTER CITY 1-2 // Guardiola, reacție nervoasă după ce City a câștigat cu greu în Ligă: "Am jucat împotriva a tot ce e posibil"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 14:03

Manchester City s-a impus greu în meciul cu Hoffenheim, 2-1, în al doilea meci din grupele Champions League.

Arbitrul sloven Damir Skomina i-a refuzat un penalty extrem de clar lui City la 1-1, în minutul 72. "Știu ce s-a întâmplat sezonul trecut, cu Monaco și cu Liverpool", protestează managerul campioanei Angliei, Pep Guardiola.

Într-un start surprinzător de dificil în Champions League, deși grupa nu se anunța atât de grea în momentul tragerii la sorți, Manchester City a fost aproape de un alt pas greșit. După 1-2 acasă cu Lyon la Manchester, campioana Angliei putea pierde încă două puncte în Germania! A fost condusă din primul minut la Hoffenheim și a câștigat în final! David Silva i-a salvat pe "cetățeni", în minutul 87!

La conferință, Pep Guardiola a făcut aluzie și la arbitraj: "Am jucat împotriva a tot ce e posibil". Avea de ce să fie nemulțumit. În minutul 72, Leroy Sané a fost fault extrem de clar în careu de portarul Oliver Baumann, care s-a tramsformat într-o barieră pentru atacantul lui City, dar arbitrul sloven Damir Skomina  nici n-a clipit. Nici 11 metri, nici galben pentru simulare.

"Nu mai vorbesc de arbitri, vreau să stau pe bancă meciul următor", afirmă managerul lui City, completând cu un mesaj de protest împotriva UEFA: "Știu ce s-a întâmplat sezonul trecut, cu Monaco și cu Liverpool. Nu spun mai mult, nu spun mai mult. Nu vreau să vorbesc mai mult". 

"Am vorbit și cu portarul lui Hoffenheim la sfârșitul meciului. Mi-a zis și el: «Daaa, a fost penalty!». Și arbitrul unde era?"
Leroy Sané, atacant Manchester City

Citește și: "Țigan român" » Atac rasist la adresa lui Ovidiu Hațegan după scandalul de la ȚSKA - Real Madrid

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează