INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ”SFERTURI”-RETUR # BARCELONA - JUVENTUS (MIERCURI, 21:45, DOLCE 1, ÎN TUR 0-3)

Încă o remuntada? Barcelona, mesaj sfidător pe twitter înainte de Juventus

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 11:34

Barcelona a uitat deja ce-a pățit la Torino și nu se gândește decât la cum să repete remuntada cu PSG. Are nevoie de încă o minune să supraviețuiască în Ligă, iar Camp Nou e gata de coridă.

Dincolo de cele 98.000 de cartoane blau-grana pregătite pentru o nouă mega-coregrafie, catalanii se motivează cu traseul din acest sezon pe teren propriu:

"7-0, 4-0, 4-0 și 6-1. O invitație la optimism", e mesajul postat luni de club pe Twitter, încadrat de două emoticoane cu braț musculos. Aluzie la succesele cu Celtic, Man. City, M'gladbach și PSG.

Cel mai convins e Neymar, care-a făcut posibil miracolul din finalul nebun cu PSG.

"Nu contează cine joacă în atac, cred în potențialul nostru. Nu mai avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Juventus e foarte bine organizată, dar dacă totul decurge bine repetăm remuntada. Avem unu la sută șanse de calificare, iar pentru restul de 99% trebuie să alergăm, să credem și, cu voia lui Dumnezeu, o să vină și golurile", zice brazilianul.

3 calificăridin 5 eliminatorii în care a pierdut turul cu 0-3 a reușit Barca în Europa, cu Ipswich, Anderlecht și Goteborg, toate la penalty-uri

4 succese în 4 vizite din actuala Ligă are Juve: 4-0, 1-0, 3-1 și 2-0, cu Dinamo Zagreb, Lyon, Sevilla și Porto

"Să se teamă de noi!"

Dybala, autorul unei "duble" în tur și recuperat după accidentare, îl contrazice: "Barca a demonstrat de ce e capabilă acasă, însă noi deținem armele pentru a o contracara.

Să ne privim în ochi și să terminăm treaba". Higuain îl completează: "Și catalanii trebuie să se teamă de noi. Vom avea ocazii de gol și putem marca".

14 din cele 26 de meciuri în care Barca a dat măcar 3 goluri în acest sezon s-au terminat cu diferențe ce i-ar asigura calificarea cu Juventus

"Putem juca împotriva lui Juventus cu opt atacanți și doi fundași, dar avem nevoie de o precizie chirurgicală. N-avem nimic de pierdut" Luis Enrique, antrenor Barcelona

"Barcelona e ca un rechin, simte imediat mirosul de sânge și te devorează. Trebuie să fim și-n retur o echipă scurtă și să jucăm fără frică" Giorgio Chiellini, fundaș Juventus

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (2)
1502716066415005
Danny Mihai  •  18 Aprilie 2017, 14:06

Le da barca 4 0 scurt cu 2 0 la pauză!!!...cine o fi juventus..Vreo performanță importanta in ultimi 10 ani ?

burgman
burgman  •  18 Aprilie 2017, 12:58

Faceti pe dracu! Jucati cu o echipa italiana, nu cu niste naivi ca francezii aia! Va da Juventus cu terenul in cap pe contraatac, pierdeți si in retur!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează