INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRAJ

Ion Crăciunescu, necruțător după seara de Liga Campionilor: "Ar trebui să se retragă! Sunt doar două variante posibile"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 16:42

Ion Crăciunescu a comentat faza penalty-ului inexistent dictat de ungurul Viktor Kassai în partida dintre Manchester City și Șahtior, scor 6-0. 

La scorul de 1-0 pentru cetățeni, Kassai a fost păcălit de căzătura lui Raheem Sterling (vezi AICI). Crăciunescu a fost necruțător cu maghiarul. 

" Viktor Kassai ar trebui să se retragă după penalty-ul de aseară.Nu am văzut așa ceva niciodată. Sunt doar doar variante. Ori a încurcat culorile, ori a făcut cum mai face Hațegan prin Liga 1. Era prea liniștit meciul și a vrut să inventeze ceva", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Fostul mare arbitru internațional a lăudat prestația lui Hațegan din derby-ul serii, Juventus - Manchester United, scor 1-2: "Hațegan a făcut un meci foarte bun aseară. A avut o fază foarte grea în ultimele minute, dar îl felicit. M-am bucurat atât pentru el cât şi pentru prietenul meu, Mourinho".

Vezi și: Gest frumos după penalty-ul halucinant » Sterling i-a cerut scuze arbitrului pentru faultul imaginar. Șahtior protestează: "Kassai e ridicol"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
340896813375293
George Stanescu  •  10 Noiembrie 2018, 12:14

Un oltean nenorocit ,cu un caracter infect!

whiteredarad
whiteredarad  •  08 Noiembrie 2018, 23:44

Penibil, il critiga pe Kasai lovindu-l pe Hategan, tocmai el Craciunescu -Samsung...! Mi-e sila 1

861553623922104
Gigel Borcanel  •  08 Noiembrie 2018, 18:15

*** ar trebui să aibă decenţa să tacă, nu să vorbească despre alţi arbitri; poate îşi aduce aminte cum a făcut varză o finală de Cupă şi cum îi făcea Copos pe el şi alţii din perioada lui dealeri de televizoare, cu magazine la cheie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează