INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - LIVERPOOL 2-1

Jamie Carragher, atac la Neymar pentru atitudinea din meciul cu Liverpool: "Ce a făcut a fost penibil"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 13:53

Paris Saint-Germain a învins Liverpool în etapa a cincea din grupele UEFA Champions League și a revenit astfel in lupta pentru calificare.

Echipa lui Jurgen Klopp a pierdut cu 2-1 la Paris, iar speranțele la primăvara celei mai importante competiții europene au scăzut. Jucătorii "cormoranilor", în frunte cu managerul german, au acuzat desele trageri de timp si simulările starurilor de la PSG, principalul vizat fiind brazilianul Neymar.

Fostul fundaș central al lui Liverpool Jamie Carragher, cel care a reușit să câștige trofeul Ligii Campionilor cu formația britanică în 2005, a atacat atitudinea brazilienilor de la PSG, Neymar și Thiago Silva, și comportamentul nesportiv arătat pe Parc de Princes.

"A fost foarte frustrant de urmărit. Neymar a început încă din prima repriză. Vorbim despre unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar ce a făcut în această partidă a fost penibil. Dacă o sa continue cu aceeași atitudine, lumea îl va reține doar pentru simulări, nu pentru reușitele din teren. Nici măcar căpitanul lor, Thiago Silva, nu a arătat o atitudine corectă", a spus "Carra".

După înfrangerea suferită în Franța ,1-2, Liverpool are nevoie să se impună la două goluri diferență în confruntarea din ultima etapă a grupei C, cu Napoli, pe Anfield Road, pentru a obține calificarea în optimile Ligii Campionilor. Francezii de la PSG pot obține calificarea daca înving Steaua Roșie, la Belgrad.

1. NAPOLI 9p
2. PSG 8p
3. LIVERPOOL 6p
4. STEAUA ROȘIE 4p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  30 Noiembrie 2018, 16:04

Mor de ciuda englezii ca au pierdut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează