INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MECIUL SEZONULUI

Jose Mourinho, impresionat de un meci din Liga Campionilor: „M-au surprins!” + Autopropunere la Bayern?

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 21:36

Jose Mourinho (56 de ani) a fost impresionat de evoluția lui Liverpool din victoria de la Bayern Munchen, scor 3-1. Portughezul îi vede pe „cormorani” capabili să câștige Liga Campionilor. 

  • Liverpol va evolua în „sferturile” Ligii contra lui FC Porto. Dacă trece, va juca în semifinale cu câștigătoarea dintre Barcelona și Manchester United. 

Liverpool e într-un regres în Premier League. A pierdut un avans imens față de City, dar a reușit cel mai bun meci al sezonului contra lui Bayern. M-au surprins și îi văd printre echipele favorite la trofeul Ligii Campionilor. Cred că au renăscut din punct de vedere mental după victoria din Germania, iar asta se va vedea și în campionatul intern”, a declarat Mourinho pentru Russia Today. 

Autopropunere la Bayern?

„The Special One” crede că strategia aleasă de Niko Kovac a fost principalul motiv al eșecului bavarezilor, oferind soluții pentru remedierea situației.

„Eu m-am bazat pe tradiţia lui Bayern. A fost trist să vezi un colos părăsind competiția în această fază. Cred că s-au îndoit de şansele lor.

Bayern a stat jos în teren, distanța dintre linii a fost mare. Lewandowski a fost prea singur, n-au făcut presiune la mijlocul terenului. James Rodriguez a fost pierdut, incapabil să facă orice fel de presing sau să se conecteze cu cu cei trei fotbalişti ofensivi”, a adăugat portughezul. 

Vezi și: 

UEFA CHAMPIONS LEAGUE // S-au stabilit sferturile și semifinalele UEFA Champions League » United - Barcelona este capul de afiș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  16 Martie 2019, 07:49

E ciudat ca cel mai mare club german e condus de un staff croato-bosniac. Fratii Kovacs plus Salihamidzic. Ii recomanda destul de putzine performante. Legat de Mou, nu l-as vedea la Bayern, ci mai degraba la PSG.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează