INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA C / PSG - LIVERPOOL 2-1

Klopp, în culmea furiei: ”Ne-au făcut să părem niște măcelari! Iar arbitrul i-a ajutat. Dar de ce nu l-a eliminat pe Verratti?”

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 10:51

Jurgen Klopp, un manager extrem de nervos. Înfrângerea o aduce pe Liverpool într-o situație critică: victoria e obligatorie pentru ca finalista Ligii să depășească faza grupelor.

Jürgen Klopp era însă mai supărat pe adversari și pe "centralul" polonez Szymon Marciniak.

"Au fost 500.000 de întreruperi în repriza a doua și arbitrul crede că a procedat corect. Suntem cea mai fair echipă din Anglia, dar aici ne-au făcut să părem niște măcelari, totul cu ajutorul arbitrului", a declarat tehnicianul "cormoranilor".

N-a uitat marile erori ale lui Marciniak: "Am văzut intrarea lui Verratti la Joe Gomez și am spus wow. Doar galben, deși era de roșu. De ce nu l-a eliminat? După care a avut un penalty clar la Mané, iar el nu a dat nici fault în primă fază". Adiționalul de poartă l-a salvat pe "central" (n.r. care indicase corner), spunându-i că a fost 11 metri. Și Marciniak a schimbat decizia. 

Citește și:

Cel mai prolific brazilian din Ligă făcut praf de Klopp: "Simulezi, apoi alergi ca niciodată. Nu e un comportament de sportiv de top"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  29 Noiembrie 2018, 12:58

Il inteleg pe Klopp, risca sa piarda calificarea, dar daca ar fi sa ia cineva neutru toate fazele de joc s-ar vede ca arbitrul a gresit de ambele parti. Nu-i sta bine lui Klopp sa se lamenteze mai ales ca in tur, la Liverpool, chiar a fost un arbitru gazdar care i-a ajutat

847153178690789
Ticu Troya  •  29 Noiembrie 2018, 11:40

Zi stelist *** ! Ce meci ai vazut ma , tu !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  29 Noiembrie 2018, 11:16

Arbitrul a greşit dar, când nu a acordat un penalty clar pentru PSG. Liverpool nu bate la două goluri pe Napoli şi adio din UCL !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează