INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER

Alertă la Manchester City, cu 4 zile înaintea finalei Ligii » Un titular nu a participat la antrenamentul de marți și este incert pentru meciul de la Istanbul

Kyle Walker este incert pentru finala Champions League, contra lui Inter. 
Foto: Imago
Kyle Walker este incert pentru finala Champions League, contra lui Inter. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 08:36 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 09:15

Fundașul dreapta al celor de la Manchester City, Kyle Walker (33 de ani), nu a făcut antrenamentul alături de colegii lui marți și ar putea să nu joace în finala Ligii Campionilor, contra italienilor de la Inter. 

  • Manchester City - Inter se joacă sâmbătă, 10 iunie, de la ora 22:00, pe arena Ataturk, din Istanbul. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1
Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”
FCSB
Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

Kyle Walker, incert pentru finala Ligii Campionilor, Manchester City - Inter

Kyle Walker ar avea un mic disconfort în zona spatelui, iar staff-ul medical al lui Manchester City va încerca să-l recupereze pe fundașul cu 75 de selecții în naționala Angliei până la ora startului partidei, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Antrenorul catalan al „cetățenilor”, Pep Guardiola (52 de ani), a explicat de ce nu a participat Kyle Walker la antrenamentul de marți seară al englezilor. 

„Ieri (n.r. - luni) nu se simțea așa de bine, dar astăzi (n.r. - marți) și-a mai revenit puțin. Cu toate astea, nu am vrut să riscăm ca accidentarea lui să se agraveze. 

Vom vedea cum se va simți în zilele care vor urma”, a declarat Pep Guardiola, potrivit sursei citate anterior. 

Om de bază în angrenajul lui Manchester City în acest sezon, formație pentru care a jucat deja 38 de meciuri, Kyle Walker ar putea fi înlocuit în partea dreaptă a apărării englezilor de John Stones (29 de ani), fotbalist care, deși la bază este fundaș central, a mai jucat și pe această poziție. 

Manchester City, în cursă pentru tripla istorică 

După ce și-a adjudecat deja titlul în Premier League și Cupa Angliei, după ce a învins-o pe Manchester United în finală, Manchester City caută să câștige și Liga Campionilor, pentru a completa tripla istorică: campionat-cupă-UEFA Champions League. 

Manchester City ar fi a doua echipă din istoria fotbalului englez care reușește acest lucru. Prima a fost Manchester United, în sezonul 1998-1999. 

Citește și: 

David Mayoral, fostul mijlocaș de la Hermannstadt, s-a retras la 26 de ani: „Fotbalul a fost pasiunea mea, dar n-am mai putut îndura”

Recompensa primită de Simone Inzaghi, indiferent de rezultatul finalei Ligii Campionilor de la Istanbul

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  07 Iunie 2023, 09:35

Supărare mare. Sa caute pe bancă nenea Guardiola, ca din cele 3 echipe pe care le are acolo, s’o găsi ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează