INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

LIGA CAMPIONILOR. PAOK Salonic, MECI ULUITOR contra lui Spartak Moscova! 5 goluri într-o repriză și penalty ratat în minutul 71!

FOTO: Facebook @PAOKFOOTBALL
FOTO: Facebook @PAOKFOOTBALL

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 18:58

PAOK Salonic, formația pregătită de Răzvan Lucescu, s-a impus în prima manșă a turului III din Champions League, scor 3-2, în fața rușilor de la Spartak Moscova.

PAOK a început dezastruos partida. Două erori în defensivă au făcut ca tabela să arate un neverosimil 0-2 în minutul 17. Popov a deschis scorul în minutul 7, iar Promes a dublat diferența 10 minute mai târziu.

Sârbul Aleksandar Prijovic a dat semnalele reveniri. A executat impecabil, în forță, un penalty, în minutul 29. Dimitrios Limnios, vârful de 20 de ani al lui Răzvan Lucescu, a restabilit egalitate în minutul 37, iar Pelkas a stabilit scorul pauzei, care se dovedea a fi și cel final, în minutul 44, după o eroare imensă a lui Aleksandr Maksimenko, portarul rușilor.

Partea secundă a oferit două momente care puteau schimba calculele calificării. Dimitrios Pelkas a ratat uluitor, din poziție de 1 la 1 cu portarul advers, în minutul 65. Promes, starul olandez al lui Spartak, a ratat un penalty în minutul 71.

Echipa calificată din această dublă manșă va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu câștigătoarea înfruntării dintre Benfica Lisabona și Fenerbahce Instanbul, scor 1-0 în tur.

PAOK Salonic (Grecia) - Spartak Moscova (Rusia) 3-2 

Au marcat: Prijovic '29, Limnios '38, Pelkas '44 / Popov '7, Promes '17

Echipele de start

PAOK: Paschalakis - Matos, Varela, Khacheridi, Crespo - Mauricio, Canas - Pelkas - Limnios, Prijovic, El Kaddouri
Rezerve: P. Rey - Ch. Akpom, Jaba, Kitsiou, Malezas, Shakhov, Warda
Antrenor: Răzvan Lucescu

Spartak: Maksimenko - Eshchenko, Gigot, Bocchetti, Kombarov - Zobnin, Fernando, Popov - Lomovitskiy, Adriano, Promes
Rezerve: Rebrov, Glushakov, Hanni, Ze Luis, Rasskazov, Rocha, Timofeev
Antrenor: Massimo Carrera

Celelalte rezultate 

  • Celtic (Scoția) - AEK Atena (Grecia) 1-1
    Au marcat: C. Mcgregor '17 / Klonaridis '44
  • Salzburg (Austria) - Shkendija (Macedonia) 3-0
    Au marcat: Dabbur '16 ' 45+3, Sammasekou 81

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
ray51
ray51  •  09 August 2018, 10:13

Razvane, daca treci si de Benfica esti bun. Daca nu ... vei nimeri probabil cu FCSB sau CFR daca astia fac ceva in saptamana urmatoare !

roja_azul76
roja_azul76  •  09 August 2018, 09:17
Postat de remarque pe 09 August 2018, 07:58

toate intr-un singur sezon? Sau asa de-a lungul timpului? Ce adversari ar fi trebuit sa aiba daca nu de calibrul celor mentionati?

Da, grupa Stelei a avut in componenta sase echipe!!:))) Glumesc, este vorba de adversarii intalniti in doi ani consecutivi: Real, Lyon, D. KIEV....Bayern, Lyon, Basel. Puteau sa aiba un singur adversar inabordabil in loc de doi, asa cum a fost in cazul CFR-ului. Manchester a transat calificarea rapid, in primele 4 meciuri, permitandu-si sa joace cu rezervele( si sa piarda) atat cu Galata cat si cu CFR pe final de grupa. Sa nu mai vorbim pe spatele cui au participat CFR-ul si Urziceniul in grupe!!!:)))

remarque
remarque  •  09 August 2018, 07:58
Postat de roja_azul76 pe 08 August 2018, 23:18

Sa nu uitam si ce adversari a avut Steaua in grupe: Real, Lyon, Bayern, Dinamo Kiev Basel. Cine putea face 8-10 puncte cu aceste echipe?

toate intr-un singur sezon? Sau asa de-a lungul timpului? Ce adversari ar fi trebuit sa aiba daca nu de calibrul celor mentionati?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează