INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ”OPTIMI”, TUR

Liverpool - Bayern // Poftiți să dați gol! Apărarea lui Bayern n-a arătat mai rău ca acum în ultimii 7 ani: „It's show time!”

Jerome Boateng
Jerome Boateng

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:40

Apărarea lui Bayern este principala grijă a antrenorului Niko Kovaci. De partea cealaltă, Jurgen Klopp își freacă mâinile și-și pregătește „gurile de foc” pentru un scor cât mai comfortabil.

  • Liverpool - Bayern e mâine, de la 22:00, pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.ro

Jürgen Klopp a respins categoric statutul de favorită pe care i l-au atribuit specialiștii lui Liverpool în "dubla" cu Bayern. Nici măcar defensiva de carton a adversarului, cum au numit-o în ultimul timp ziarele germane, nu l-a convins că echipa sa are prima șansă: "Cum să spui așa ceva? Hummels, Boateng, Kimmich si Süle sunt jucători de calitate". Dar în spatele ușilor închise, în cantonamentul de la Marbella, Klopp și-a setat deja „gurile de foc” Firmino, Salah și Mané: "It's show time!".

Șase meciuri consecutive cu gol primit

Niciodată în ultimii 7 ani, apărarea lui Bayern n-a arătat mai rău ca acum. E și o problemă ce pleacă de la cum interpretează echipa faza defensivă, dar și una individuală. Greu de găsit un sezon în care fundașii centrali Jerome Boateng, Hummels, fotbaliști cu o imensă experiență internațională, și Süle să fi comis atâtea greșeli personale. În ultimele șase meciuri, cinci în campionat, unul în Cupă, campioana Germaniei n-a scăpat niciodată fără gol primit!

Vineri seară, la Augsburg (3-2), Goretzka a reușit chiar contraperformanța unui autogol în primul minut al partidei! Iar golul doi încasat de Bayern a pornit de la o eroare a lui Thiago, care e prea ofensiv pentru postul de mijlocaș defensiv pe care evoluează.

Tensiuni în vestiar

Și de-ar fi numai atât. Tabloidul Bild a dezvăluit că mijlocașul spaniol i-a reproșat antrenorului Niko Kovaci faptul că l-a înlocuit pe final, iar rezerviștii Ribéry, Martinez, Jérôme Boateng, Renato Sanches, Rafinha și Alphonso Davies sunt și ei supărați pe tehnicianul croat.

"La antrenamentul de sâmbătă a lipsit. Noi cum să-i arătăm că merităm să jucăm dacă el nu e la teren, să ne vadă?", s-a plâns unul dintre ei jurnaliștilor de la Bild.

26de goluri a primit Bayern în 22 de etape. Sezonul trecut, în tot campionatul (34 de etape), încasase 28

Klopp mizează pe James Bond

Într-un interviu acordat postului Sky Germania, Jürgen Klopp și-a exprimat speranța că actorul Daniel Craig, alias James Bond, va fi în tribună, pe Anfield Road. "Când vine el, întotdeauna ne merge bine", a dezvăluit managerul lui Liverpool.

Bavarezii au și ei un as: Gianluca Rocchi

UEFA l-a desemnat pe Gianluca Rocchi să conducă partida de la Liverpool, iar münchenezii au interpretat-o ca pe un semn bun. Cu italianul la centru, au avut numai de câștigat în Ligă: 3-0 cu ȚSKA Moscova pe 17 septembrie 2013, 5-1 cu Arsenal în 4 noiembrie 2015 și 2-1 cu PSV Eindhoven pe 1 noiembrie 2016.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează