INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3 (4-4 LA GENERAL)

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-1 // Poveste fabuloasă cu Moussa Sissoko după City - Spurs » A plecat furios la vestiare, crezând că Tottenham e eliminată!

Moussa Sissoko // FOTO: Guliver/GettyImages
Moussa Sissoko // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2019 13:58

Tottenham a trecut de Manchester City și s-a calificat în semifinalele Champions League, după un meci dramatic la retur. După 0-1 în tur, „Cetățenii” au câștigat cu 4-3, după ce au avut un gol anulat cu VAR la ultima fază.

În acel minut de prelungiri, 90+3, când Raheem Sterling a înscris pentru 5-3, jucătorii lui Tottenham erau distruși psihic. „Parcă s-a prăbușit cerul pe mine. Nu mai aveam nicio șansă”, a mărturisit Christian Eriksen, iar mijlocașul francez Moussa Sissoko, 29 de ani, aflat în vestiar, accidentat, era convins că Spurs fuseseră eliminați. Povestea francezului e uimitoare.

„La golul de 5-3, eram pe banca de rezerve. Furios, m-am dus direct la cabine, fără să mai aștept pe nimeni. Eram singur și nu aveam niciun televizor. În mintea mea, eram out!”, a povestit Sissoko. „La un moment dat, unul din membrii staffului a intrat strigând: «Incredibil, am reușit!». L-am întrebat surprins: «Ce-am reușit?».

Atunci mi-a zis că golul lui Sterling a fost anulat”. Moussa și-a pus în grabă un tricou și a fugit înapoi pe teren. „Nu voiam să ratez sărbătoarea unui moment istoric. A fost un șoc emoțional”.

Vezi și:

VIDEO+FOTO VAR crucial! Două momente capitale care au decis City - Tottenham » Crăciunescu a dat verdictul

Pep Guardiola, în corzi după eliminarea din Ligă! Fanii îi cer demisia: „Ce a reușit aici?” » Suma uriașă cheltuită la CityAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează