INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3 // Ajax peste tot! Legătura incredibilă dintre „lăncieri” și Spurs înaintea unui duel tare în semifinale + alte 3 borne tari atinse de Pochettino

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 00:45

Imediat după ce Tottenham a eliminat-o pe Manchester City în sferturile Ligii, scor 3-4, o imagine cu patru dintre vedetele londonezilor a devenit virală pe Twitter.

Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Christian Eriksen și Davinson Sanchez au în comun ceva. S-au calificat în semifinale, vor întâlni acolo Ajax, exact echipa care i-a lansat în fotbalul mare, semn că performanța lui Tottenham e legată totuși și de Ajax. 

S-au stabilit semifinalele Champions League! Când au loc cele 4 meciuri

Imaginea cu cei patru jucători ai lui Tottenham îmbrăcați în tricoul lui Ajax a devenit virală imediat după finalul returului cu City.

Marți seara, după calificarea lui Ajax, contul de Twitter al lăncierilor a făcut senzație după ce a postat imaginile cu Donny van de Beek (21 de ani) și De Ligt (19 ani) pe când erau dor niște copii. (Detalii AICI)

ajax jucatori

Alte 3 borne atinse de Tottenham:

  • Tottenham a devenit a 7-a echipă din Anglia care atinge semifinalele Champions League de când competiția a fost rebranduită, după Arsenal, Chelsea, Leeds, Liverpool, Manchester City și United. Anglia conduce acest top.
  • Spurs n-a mai atins o semifinală europeană din 1962. Atunci o făcea pentru prima dată, în epoca lui Bill Nicholson, fotbalist și manager la Tottenham timp de peste 3 decenii. Cei 57 de ani reprezintă cea mai lungă așteptare pentru un club european pentru o revenire într-o semifinală de Cupa Campionilor / Champions League.
  • Trei goluri a marcat Tottenham pe Etihad, tot atâtea câte au reușit precedenții 12 oponenți ai formației lui Pep Guardiola în 2019.

VEZI ȘI:

FOTO Ajax, reacție de senzație pe twitter, imediat după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor: „Băieții noștri pentru viitor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close