INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3 // Pep Guardiola după șocul sferturilor cu Tottenham: „Ăsta e fotbalul, nu poate fi prezis” + viralul serii oferit de Twitter-ul lui City

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 00:28

Manchester City a învins Tottenham, 4-3, insuficient pentru calificarea în semifinalele Champions League, după ce a cedat în tur, la Londra, 0-1. Pep Guardiola a tras concluziile după această dublă. 

Tehnicianul spaniol e de părere că apărarea a dat multe bătăi de cap echipei în acest sezon, fiind ceva mai slabă ca în anul precedent. 

A fost un meci incredibil, splendid pentru spectatori. N-am văzut niciodată stadionul ca astăzi. Suntem triști pentru fani, ei știu că noi am dat totul. Așa e fotbalul, nu poate fi prezis. Din păcate nu suntem în faza următoare.

S-au stabilit semifinalele Champions League! Când au loc cele 4 meciuri

Sunt mândru de suporterii noștri. De reacția lor. În sezonul trecut nu primeam atâtea goluri câte primim acum. Dar nu mai contează sezonul trecut, am făcut mari greșeli la primele două goluri. La ce calitate au celelalte echipe din această fază, nu meritam să fim mai departe.

Trebuie să avem o altă reacție la meciul din weekend (n.r tot cu Tottenham), dar nu trebuie să ne mai gândim prea mult acum. Să mergem să ne odihnim și de mâine să ne pregătim pentru acel meci. E o muncă de 9-10 luni, iar titlul din Premier League e în mâinile noastre”, a zis Pep Guardiola după meci.

Au rămas fără cuvinte

„Cetățenii” au crezut că s-au calificat în semifinale, când Sterling a marcat în prelungiri golul de 5-3. Arbitrul a anulat însă reușit cu ajutorul VAR, iar pe Twitter-ul oficial al lui City a apărut o postare care a rezumat perfect dezamăgirea simțită în acel moment:

city

Vezi și:Jorge Mendes s-a întâlnit cu președintele lui Juventus Torino! Manevra prin care a înghețat prețul la 120 de milioane de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Aprilie 2019, 01:11

hai mai fiti seriosi, viralii serii sigur nu sunt gigel si memel, idolii vostri ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează