INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM 4-3 // VIDEO+FOTO VAR crucial! Două momente capitale care au decis City - Tottenham » Crăciunescu a dat verdictul

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 00:16

„Dubla” dintre Manchester City și Tottenham (4-4 la general) s-a decis după două goluri la care Cuneyt Cakir a avut nevoie de VAR pentru a lua decizia corectă. Ultima fază a fost în prelungiri!

Ion Crăciunescu a analizat cele două momente la care Cakir a avut nevoie de ajutorul VAR. Ambele au fost judecate în favoarea lui Tottenham, formație care a obținut calificarea în semifinalele Ligii grație golurilor marcate în deplasare.

Click AICI pentru VIDEO!

1. Golul VALIDAT de 4-3

Llorente a marcat în minutul 73, după o fază în care a părut că atinge mingea cu mâna. După ce s-a consultat cu VAR, Cakir a validat reușita.

„Este gol valabil la Llorente! Mingea îl lovește mai mult în șold, iar mâna este într-o poziție regulamentară. Este involuntar hențul, nu ai ce să spui. Cotul lui Llorente este lipit”
Ion Crăciunescu la TV Digi Sport

2019 04 17t204357z 989938521 rc1d64da56c0 rtrmadp 3 soccer champions mci tot

2. Golul ANULAT din prelungiri

Aguero se afla în poziție de ofsaid, în minutul 90+2, când a primit o minge de la un adversar. Până să ajungă la el însă, balonul fusese deviat de un coechipier. Cakir a anulat golul, după ce s-a consultat cu VAR.

„Se ține cont de poziția jucătorului în momentul în care mingea e deviată. Mingea e atinsă de un coechipier, iar în regulament scrie destul de clar. Dacă jucătorul la care ajunge mingea este în ofsaid în momentul în care coechipierul atinge balonul, atunci i se activează poziția de ofsaid. Decizia este corectă”
Ion Crăciunescu la TV Digi Sport

clipboard01
*Kun Aguero se afla în ofsaid în momentul în care Silva deviază mingea pasată înapoi de Eriksen

 

VEZI ȘI:

S-au stabilit semifinalele Champions League! Când au loc cele 4 meciuri

Toate detaliile de la Manchester City - Tottenham AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
2630174143691554
George Moldoveanu  •  18 Aprilie 2019, 17:38

Multi prosti pe aici....vorbesc sa se afle in treaba...meciul a fost corect..fazele care prosti sunt dubioase pt restul sunt clare ca lumina zilei...Spurs au castigat CORECT!!!

983732924972315
Soos Vilmos  •  18 Aprilie 2019, 17:12

Acest mos craciun al arbitrajului pare ca s-a cam dedat la ierburi, asta daca nu este dus din nastere.

emilou
emilou  •  18 Aprilie 2019, 11:54
Postat de dybala21 pe 18 Aprilie 2019, 10:56

baiatule, mergi la culcare tata. e offside clar la Kun Aguero. Plangi cu Pep al tau pana anul viitor

Poate ca e ofsaid. Eu nici acum nu sunt convins. Dar Cakar trebuia sa arate clar, imediat dupa inscrierea golului, ca e o faza dubioasa care necesita consultari, nu sa-i lase pe cei de la City sa se bucure ca prostii. Gandeste-te la meciul Real-Ajax, cum ar fi fost sa anuleze bijuteria aia de gol pentru un aut discutabil petrecut la mijlocul terenului.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează