INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - PSG

MANCHESTER UNITED - PSG 0-2 // Arsene Wenger, săgeți la adresa lui Ole Gunnar Solskjaer: „Diferența a fost URIAȘĂ!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 00:12

Arsene Wenger, fost antrenor la Arsenal și rival al lui United în Premier League, a analizat la beIN Sports partida pierdută de „diavoli” cu PSG, pe teren propriu, scor 0-2. 

Francezul e convins că diferența dintre cele două echipe a fost foarte mare. 

A fost o diferență uriașă între cele două echipe din punct de vedere tactic, dar și al vitezei de joc. Cred că Manchester United a avut un singur șut pe poartă în acest meci, puțin pentru Champions League”, a zis Arsene Wenger în studioul beIN Sports. 

Arsene Wenger e liber de contract după despărțirea de Arsenal. A întâlnit-o pe United de 60 de ori, pierzând 28 de meciuri. 13 partide s-au terminat la egalitate și a câștigat de 19 ori. Manchester United e echipa împotriva căreia Arsene Wenger a pierdut de cele mai multe ori. 

CITEȘTE ȘI:

LIGA CAMPIONILOR // United răpusă de PSG și fără Pogba la retur! La Roma s-a născut un nou erou

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  13 Februarie 2019, 09:29

Nu stiu daca trebuia sa zica Wenger de diferenta, cred ca toata lumea a vazut, nu trebuie sa fi cunoscator de fotbal sa observe, acum daca a zis Wenger, asa o fi, nush!! Daca era el antrenorul, in locul lui solshkjaer, garanta ca o batea pe PSG? Se exprima, asa din studioul unei televiziuni, asa din fotoliu totul e usor sa vezi unde s-a gresit si ce trebuia facut.... Diferenta a fost la tot: luati fiecare jucatori post pe post, PSG superioara !! atunci n-ai ce sa emiti pretentii!!

10154099813529868
Cami Nebi  •  13 Februarie 2019, 08:25

Cand a aparut o echipa care nu practica un fotbal tipic britanic,s-a vazut si capacitatea lui Solskjaer!Si se mai vedea ceva la Man.United: jucatori de un anumit profil,adusi in perioada cand la echipa era Mourinho.Nu poti sa joci ce vrei tu,in cazul lui Solskjaer,cu lotul alcatuit de altcineva.D.Nebi.

magic4ever
magic4ever  •  13 Februarie 2019, 01:22

Este diferenta imensa intre cele 2 loturi ...plus ca Mata & Sanchez care au intrat in locul lui Martial & Lingard au jucat catastrofal...Lukaku nu mai zic, are viteze melcului, nu are ce cauta la Manchester United...de cand s-a accidentat Ibrahimovic si a fost transferat melcul ratangiu de Lukaku s-a ales praful de tot ce a construit Mourinho la United...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează